Ana Crafts – Produse inspirate de cafea, cărți, pisici, natură și călătorii

În continuare, Brandoteca promovează activ și susține brandurile românești. De data aceasta, vă introducem în lumea produselor lucrate manual de către Ana, o persoană care găsește inspirație în lucruri ce ne înconjoară pentru „Ana Crafts”.

Povestiți-ne, cum a luat naștere Ana Crafts?

Ana Crafts a luat ființă în 2017 și e chiar amuzant felul în care s-a întâmplat.

Era o seară de octombrie, nu aveam stare și știam exact de ce. Așa că, am deschis sertarul unde stăteau „la dospit” materialele cumpărate cu șase luni în urmă (pentru că, după ce primisem comanda online, nu aveam nici cea mai vagă idee ce să fac cu ele) și fetrul a fost cel care mi-a atras atenția.

Până atunci, nu mai lucrasem cu acest material, dar am găsit pe internet o grămadă de tutoriale și așa am început, singură, dar cu multă ambiție. În acea primă seară, am cusut un semn de carte sub formă de frunză de arțar. A ieșit oribil, cusătura era prea grosolană, fetrul prea moale, ața prea groasă, dar mie mi se părea extraordinar!

Fiindcă se apropia sezonul sărbătorilor de iarnă, am abordat și câteva ornamente de Crăciun, pe care le-am postat pe pagina personală de Facebook. La scurt timp, cineva mi-a trimis un mesaj cu o comandă.

În primii doi ani, am cusut preponderent ornamente de Crăciun, Ana Crafts fiind la nivel de hobby, ocupându-mă de acesta doar în timpul liber. Dar, din octombrie 2020, mă ocup doar de Ana Crafts și încerc să duc totul la următorul nivel.

Doi ani la rând, în 2019 și 2020, am organizat o acțiune caritabilă, în colaborare cu un foster de pisici, prin care o parte din banii încasați pentru anumite produse pisicești au fost donați către foster.

De anul acesta, am început să susțin și ateliere de copii, fie la clasă, organizate de doamnele învățătoare, fie la o ceainărie din Brașov, unde au fost organizate de mine.

Mă declar artizan pisicar, deoarece Ucenicul Oz este sursa mea permanentă de inspirație. L-am adoptat la o lună după ce am început să cos și a fost imediat „angajat”, el oricum fiind mereu prezent în ațele și materialele mele.

Ce servicii oferiți clienților?

Produsele Ana Crafts sunt inspirate de cărți, cafea, PISICI, natură și călătorii, dar cu precădere „pisici”.

Eu iubesc toate animalele, dar am această preferință. Prin produsele mele, îmi doresc să cresc empatia și simpatia pentru orice fel de animăluțe, în special pentru pisici. Tocmai pentru că, la noi în țară, pisica este cel mai popular animal de companie, dar în aceeași măsură este un animal foarte oropsit, cu toate că tot ce are o pisică de oferit este dragoste. De aceea, produsele mele au fețe cât mai zâmbitoare și mai simpatice. Ca și paletă de produse, deține: semne de carte, suporturi de cană, mousepad-uri, broșe, tablouri decorative, ornamente de Crăciun, cărți senzoriale.

De asemenea, susțin și ateliere de copii.

Ce credeți că îi motivează pe oameni să cumpere produsele Ana Crafts?

Observ o predispoziție de a cumpăra din ce în ce mai mult de la brandurile românești, în special de la afacerile mici și/sau locale, ceea ce mă bucură nespus.

Clienții cunosc și apreciază munca și pasiunea din spatele fiecărui produs. Și, în general, afacerile mici oferă o importanță mult mai mare pentru customer service&care, ceea ce contează foarte mult pentru experiența cumpărătorului.

Ce perioade dificile ați întâlnit de-a lungul activității brandului?

Când ești autodidact și înveți totul singur, de foarte multe ori ai impresia că nu știi ce faci și că acționezi după ureche. Nu este nimeni lângă tine să îți spună dacă ești pe drumul cel bun sau nu. Deci lipsa unui mentor, să spunem, ca prim obstacol.

Apoi, ar fi mindsetul, valorile personale, misiunea. Pentru mine, Ana Crafts nu este numai despre cusut, ci este și o călătorie interioară, fiindcă este contextul în care am înțeles beneficiile dezvoltării personale.

Al treilea este organizarea timpului, la care încă sunt în căutarea unor soluții, deci orice tips&tricks este binevenit.

Așa cum ne spune și Ana, a munci pentru tine necesită implicare, timp, pasiune și răbdare. Noi suntem bucuroși pentru că am reușit să facem cunoștință cu brandul ei.

Dacă doriți să îi descoperiți produsele, o găsiți chiar aici:

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.