BRANDURI-ROMANESTI-BRAND-ROMANESC-BRANDOTECA-BIBLIOTECA-BRANDURILOR-ROMANESTI

Brandurile românești ale lunii Septembrie

Brandurile românești sunt cele pentru care platforma noastră a apărut, pentru a le promova atât curajul de a-și dezvolta o afacere originală, deosebită și de succes, cât și produsele și serviciile la care lucrează constant pentru a le îmbunătăți.

Așadar, luna Septembrie ne aduce brandurile românești: Ambient Metalcom, Farmacia Izvorul Tămăduirii, Meca Rul și World of Light.

În continuare, puteți descoperi poveștile, serviciile sau produsele și viziunea de viitor a brandurilor prezentate.
Citește mai mult

Brandurile românești ale lunii Iunie

Fiecare brand românesc ne surprinde. De data aceasta, vă prezentăm brandurile Eco Geodrum, Exflor Discout, Matrilab și Centrul Medical Dr. Ianoși.

Pentru a cunoaște mai bine brandurile lunii iunie, vă invităm să citiți mai multe în rândurile de mai jos.

Centrul Medical dr. Ianoși

Sănătatea clienților Centrului Medical Ianoși este pusă pe primul loc, în cadrul acestuia realizându-se numeroase tratamente și investigații, cu aparatură performantă. Citește mai mult

brandoteca-spotlight-proiecte-antreprenori

Competiția Spotlight 2022

Anul acesta, la București va avea loc competiția Spotlight 2022. Startup-urile tech românești și din străinătate se pot înscrie online, în intervalul 7 iunie – 1 septembrie 2022, având șansa de a câștiga un premiu-investiție, in valoare de sute de mii de euro.

Din cauza pandemiei COVID – 19, competiția s-a desfășurat online, iar acum, după doi ani, aceasta revine în format fizic, în cadrul conferinței internaționale How to Web. Aceasta va avea loc în perioada 21 – 22 septembrie 2022, în parteneriat cu Google for Startups, la Face Convention Center din București. Citește mai mult