Festivalul SAGA – Cea mai mare scenă din România

Festivalul SAGA, de muzică electronică, desfășurat la București, în curând va aduce una dintre cea mai impresionantă scenă din România. Scena SAGA va avea o înalțime de 35M și o lățime de 100M, din acest punct fiind derivate celelalte zone și scene ale evenimentului.

Ce este Festivalul SAGA?

SAGA se bazează pe artă și creație, organizatorii menționând faptul că acest loc va avea capacitatea de a reda copilăria fiecărui participant prin intermediul decorului și a elementelor care vor ajuta imaginația celor care vin la frstival să prindă viață. Datorită multitudinii de artiști și scene, fiecare persoană va avea posibilitatea să descopere câte o lume diferită, într-un singur loc.

Ce public va avea evenimentul?

Biletele acestui festival au fost comercializate atât la nivel național, cât și internațional, astfel că, oamenii care vor păși, începând cu data de 10 septembrie la Festivalul Saga, vor veni din peste 30 de țări.

Ce echipamente sunt folosite pentru festival?

Au fost anunțate peste 75 de tiruri care au venit din Germania și Olanda, transportând echipamente de ultimă generație.

Pe lângă acestea, aproximativ 4000 de oameni se ocupă zilnic de realizarea tuturor demersurilor necesare pentru ca Festivalul SAGA să fie o experiență unică și nemaiînlâlnită pentru fiecare participant.

Peste 600 de tone de schele, 100km de cabluri, 500 de boxe și 2500 de ecrane led sunt doar câteva elemente care vor duce Festivalul SAGA în topul celor mai spectaculoase festivaluri din lume.

Artiștii care vor aduce magie acestui festival sunt printre cei mai cunoscuți artiști ai globului. Spectacolul de lumini anunțat va reuși să ducă sentimentele participanților la următorul nivel, iar muzica și design-urile deosebite care vor fi prezente la Festivalul SAGA vor surprinde plăcut fiecare persoană.

Câteva scene, pe care artiști precum: Alan Walker, Don Diablo, Inna, John Newman, Robin Schulz, Masked Wolf, Fisher, Meduza, Prny&Lu-K Beats, Deliric&Dj Set, Moza Kaliza, Kidoo; poartă numele de: Source, Heat, Spark, Switch.

A fost declarat faptul că un bilet sau un abonament la Festivalul SAGA, va oferi acces gratuit garantat și la cel mai mare solo show Armin Van Buuren, la Sound of Bucharest, pe 25 septembrie, în Piața Constituției.

Vă lăsăm pe voi să descoperiți magia acestui festival, luați-vă bilete și bucurați-vă de o senzație „BACK TO LIFE”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.