Broderie Craiova – Tu caută-ne, noi brodăm

Un brand care scrie povești prin ața brodată, prin culorile alese și designurile folosite, Broderie Craiova a dovedit că, dintr-o mică afacere orice brand poate deveni unul de succes.

Care este povestea brandului?

Totul a început în urmă cu aproape patru ani, respectiv în 2018, când încă eram angajat, dar am dorit să am un venit în plus pe lângă salariul de la vremea respectivă. Citește mai mult

ie-clothing-brandoteca-brandul-saptamanii

IE Clothing – Despre tradiția și cultura românească

Astăzi vrem să vă prezentăm un brand care, într-adevăr, luptă pentru menținerea obiceiurilor românești, însă nu oricum, ci prin poziționarea lor la un nivel înalt, în modă!

În continuare vom discuta despre IE CLOTHING, o colaborare între două colege de liceu, Emilia Tudoran și Iulia Ghenea, care a reușit să se dezvolte și să devină un proiect de suflet!
Citește mai mult

Maya Fashion – cu pasiune pentru creație

Curioși cum a apărut brandul Maya Fashion? Astăzi vă facem cunoștință cu designerul vestimentar, Mariana Florea, persoana care a reușit să își transforme pasiunea în realitate!

Cum a luat naștere brandul?

La început a fost o idee îndrăzneață, a unei echipe tinere și entuziaste. Din dorința de a crea modele unice, din îmbinarea armonioasă a formelor feminine cu materialele existente pe piață, Maya Fashion a ajuns un atelier de creație care se adresează, în special, mireselor de clasă înaltă.

Citește mai mult