Sofia Accesories – Accesorii deosebite pentru cei mici

Brandul săptămânii, Sofia Accesories, reprezintă iubirea și dedicarea puse în spatele unui brand de succes. Chiar dacă este o afacere, acest brand înseamnă mult mai mult de atât pentru deținători. În continuare, citiți povestea acestui brand românesc.

Când a luat naștere brandul Sofia Accesories?

Povestea Sofia Accessories a pornit în 2016, odată cu nașterea fiicei noastre, când micuța noastră avea câteva luni și i-am realizat prima bentiță, apoi au urmat multe modele cu ajutorul cărora îi accesorizam fiecare ținută.

Le urăm cititorilor un „Bun venit în lumea Sofia Accessories”, o lume plină de culoare și veselie. Ce pot găsi la noi? Cele mai drăgălașe, confortabile și deosebite articole pentru bebeluși și copii.  Paleta noastră de produse variază de la bentițe, accesorii de îmbrăcăminte, șosete, dresuri până la cele mai frumose ținute tematice pentru cei mici.  Produsele noastre sunt realizate manual, lucrate cu mare drag și atenție la detalii, avem propriile noastre colecții, complet concepute și realizate de noi în atelier, care cresc de la sezon la sezon. Fiecare piesă pe care o cumpără clienții reprezintă o piesă unică, realizată cu multă dragoste.

Ne luăm timp să selectăm cu atenție materiale de calitate, iar  produsele pe care le concepem sunt fabricate din texturi fine și confortabile, pentru că noi credem într-o copilărie veselă și blândă, surprinsă în fotografii splendide, unde micuții poartă accesoriile noastre.

Pentru că prețuim foarte mult calitatea produselor cu care ne îmbrăcăm copiii, dar și tendințele în modă, în anul 2020 am hotărât să introducem câteva branduri europene cu produse premium pentru micuți, care au fost alese cu multă dragoste și atenție, branduri extrem de îndrăgite de părinți, dar și de cei mici.

Ce servicii oferiți clienților Sofia Accesories?

Serviciile noastre sunt îndreptate către îmbunătățirea experienței consumatorilor, iar calitatea lor este una superioară. Pe lângă produsele personalizate conform mărimii dorite, oferim și diverse materiale din care clienții pot alege.

Toate accesoriile noastre sunt făcute la comandă. Avem nevoie să știm doar vârsta celor mici. Durata execuției comenzilor este 1-5 zile, în funcție de complexitatea ei.

La noi, clienții pot găsi:

  • Bentițe;
  • Turbane;
  • Șosete;
  • Dresuri;
  • Cardigane;
  • Căciulițe;
  • Păturici.

De ce credeți că oamenii aleg brandul Sofia Accesories?

Datorită renumelui construit de-a lungul anilor de existență pe piață, persoanele ce apelează la noi și-au construit încrederea în produsele și materialele noastre, de calitate. Întotdeauna ne dorim ca fiecare colaborare să fie una fericită pentru fiecare client, tocmai de aceea luăm în considerare fiecare detaliu pe care clientul ni-l oferă, tocmai pentru a-i oferi rezultatul mult dorit, dar și pentru ca micuții ce poartă produsele noastre să radieze de fericire atunci când le îmbracă.

Ce perioade dificile ați întâmpinat de-a lungul activității?

Din păcate, nu am reușit să accesăm un împrumut pe firmă, pentru a achiziționa mult mai multe materiale și accesorii de la parteneri. Totuși, luptăm pentru a ne îndeplini visul, pentru a crește brandul Sofia Accesories.

Dacă sunteți interesați de produsele brandului săptămânii, le puteți găsi cu un simplu click pe link-urile de mai jos!

DATE BRAND

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.