Pizza Drive – Din dragoste pentru pizza

Pizza Drive, brandul pentru care se lucrează cu multă dragoste, dar nu orice fel de dragoste, ci pentru mâncare. De asemenea, se lucrează cu multă atenție, pentru ca fiecare client să fie mulțumit de fiecare preparat primit acasă.

Cum a luat naștere brandul Pizza Drive?

Pizza Drive este o afacere a familiei, ce a luat naștere din dorința de a oferi rețetele noastre cât mai multor persoane. Astfel, am decis să deschidem o pizzerie unde oamenii să mănânce preparate gustoase la un preț accesibil.

Ce servicii oferiți clienților dumneavoastră?

De la bun început, am dorit să expunem pe piață preparate și rețete bune, pe care oamenii să le îndrăgească din prima, tocmai de aceea ne-am dedicat complet acestei afaceri.

Serviciile pe care le oferim clienților sunt:

  • Livrarea la domiciliu, datorită căreia oamenii ce apelează la noi sunt serviți cu promptitudine;
  • Meniu online, prin intermediul căruia se poate descoperi fiecare sortiment oferit, dar și noutățile, în materie de preparate.

Având aceste două puncte importante ale afacerii noastre, Pizza Drive reușește să își mențină, dar și să își dezvolte, în timp, clientela.

De ce credeți că oamenii preferă Pizza Drive?

Rețetele noastre se realizează cu multă pasiune, iar ingredientele folosite sunt proaspete, întotdeauna, dar și atent alese, pentru ca fiecare pizza să fie diferită și clienții să fie mulțumiți.

De asemenea, putem spune că, prin livrarea la domiciliu, oferim oamenilor un confort ridicat, confortul degustării unor preparate chiar la ei acasă, astfel nefiind nevoiți să iasă, neapărat, din momentele de relaxare.

Pe lângă aceste aspecte, putem menționa și faptul că deținem opțiunea adăugării unei game variate de toppinguri, astfel clienții putând să își personalizeze preparatele exact așa cum doresc.

Dar asta nu este totul, pizza nu este singurul preparat pe care îl oferim, meniul nostru conține și:

  • Palanet cu varză;
  • Palanet cu mere;
  • Palanet Drive;
  • Palanet cu brânză de burduf;
  • Sandviș Drive cu șuncă;
  • Sandviș drive vegetarian;
  • Sandviș drive cu pui.

Așadar, putem spune că oamenii ce aleg să mănânce la Pizza Drive pot alege feluri de mâncare destinate prânzului, micului dejun și chiar cinei.

Aveți planuri pentru viitor, referitoare la dezvoltarea brandului?

Desigur, lucrăm la dezvoltarea afacerii noastre constant. Planurile se referă la investirea în dezvoltarea paginii noastre de Facebook, și, de ce nu, și pagini pe alte rețele de socializare, astfel ajungând la un număr de oameni cât mai mare, astfel preparatele noastre fiind alese din ce în ce mai mult.

De asemenea, sperăm ca brandul nostru să se dezvolte cât mai mult și în orașul în care activează momentan, Târgu Mureș.

Astfel, întâlnim încă un brand românesc pentru care este foarte importantă experiența clientului, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Dacă sunteți în trecere prin Târgu Mureș, ori locuiți acolo și încă nu ați auzit de Pizza Drive, îi găsiți chiar aici:

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.