Candle of Soul – Lumânări parfumate, realizate cu iubire

Lumânările parfumate au fost întotdeauna apreciate, venind în numeroase arome și recipiente, ce pot ajuta la definirea unui decor interior. Așadar, vă prezentăm o afacere a cărei activitate se bazează pe confecționarea acestora.

Candle of Soul este un brand care, încă o dată, ne dovedește că determinarea și voința îți pot aduce multe reușite. Această mică afacere nu este una oarecare, ci una care ascultă clienții, îi înțelege și încearcă, din răsputeri, să le aducă o mică bucurie, prin intermediul produsului final.

Ce ne puteți povesti despre Candle of Soul?

Reprezint un „small business” numit Candle of Soul, proaspăt înființat, cu lumânări parfumate.

Acum vine întrebarea: „de ce sa cumpăr de la tine, cand am atât de multe magazine unde găsesc mult mai ieftin?”. Într-adevăr, la prima vedere, lumânările parfumate din magazine sunt mai ieftine, dar știm povestea din spatele lor? Majoritatea lumânărilor din comerț sunt din parafină, un tip de ceară toxic, extras din petrol.

Lumânările parfumate confecționate de mine sunt realizare exclusiv din ceară de soia, naturală, regenerabilă, cultivată responsabil, biodegradabilă și, nu în ultimul rând, vegană. Ceara este una non-toxică, fiind obținută din ulei vegetal, aceasta arde curat și fără să elibereze substanțe toxice și cancerigene. Lumânările sunt turnate manual, de către mine. Recipientele sunt reutilizabile, se pot curăța rapid si folosi în scopul personal. De asemenea, am adaptat și in România conceptul de bijuterii ascunse în lumânări, cu posibilitatea alegerii oricarui tip de bijuterie. Nu am bijuterii standard, iau doar pe comandă și dupa dimensiunea fiecăruia, astfel încât sa nu existe probleme de model, material sau dimensiuni.

Aromele pe care le deținem sunt: iasomie, frezie, mosc, liliac, lavanda, orhidee, lemn de santal, brad, cookies, cafea, bubble gum, ciocolată, sexy woman, placintă de dovleac, vintage bookstore, scorțișoară, vanilie, caramel, jeleuri, budincă de Crăciun, turtă dulce, marshmallow, căpșuni, vișine, banane, mango, măr verde, portocală, cocos, lămâie, fructul pasiunii, prune, ocean, rain water.

Care sunt produsele pe care le oferiți clienților?

Principalele produse sunt:

  • Lumânare din ceară de soia în borcan cu capac;
  • Lumânare din ceară de soia în bomboniere (300 și 600 grame);
  • Lumânare din ceară de soia în cești/căni;
  • Lumânare din ceară de soia în pahare si diverse recipiente.

Care credeți că este motivul pentru care oamenii aleg să cumpere produsele Candle of Soul?

Consider că aerul din casă ni-l putem alege, așadar, pe lângă purificatoare, evităm aerulu toxic al lumânărilor din parafină și alegem o lumanare naturală, care nu ne da senzația de înecare în timpul arderii.

Care ar fi top 3 obstacole/perioade dificile pe care le-ați traversat și cum le-ați depășit?

Primul obstacol a fost momentul de start, nimeni nu credea în mine și am muncit mult să câștig atenția publicului, având in vedere competiția destul de mare.

Iar al doilea și ultimul de pana acum a fost perioada verii, când vânzările au scazut considerabil.

Pentru Brandoteca, fiecare brand este important, iar Candle of Soul este unul dintre brandurile care evoluează încet, dar sigur. Dezvoltarea micilor afaceri ne bucură foarte mult, iar susținerea noastră le revine lor.

Dacă vreți să descoperiți lumânările Candle of Soul, le puteți găsi chiar aici:

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.