Maya Fashion – cu pasiune pentru creație

Curioși cum a apărut brandul Maya Fashion? Astăzi vă facem cunoștință cu designerul vestimentar, Mariana Florea, persoana care a reușit să își transforme pasiunea în realitate!

Cum a luat naștere brandul?

La început a fost o idee îndrăzneață, a unei echipe tinere și entuziaste. Din dorința de a crea modele unice, din îmbinarea armonioasă a formelor feminine cu materialele existente pe piață, Maya Fashion a ajuns un atelier de creație care se adresează, în special, mireselor de clasă înaltă.

Datorită celor peste 20 de ani de experiență, care își pun amprenta peste tot ceea ce înseamnă brandul nostru, reușim să creăm modele excepționale, care aduc nu numai stil, ci și confort, naturalețe, bună dispoziție și o prezență notabilă oriunde ar merge clientele care aleg creațiile noastre.

Care este misiunea dumneavoastră?

Misiunea Maya Fashion nu este alta, decât cea de a transmite clientelor profesionalism, dedicare și plăcere, prin realizarea modelelor de rochii de mireasă mult visate.

Iar a mea, ca designer, pentru că sunt o persoană perfecționistă și întotdeauna atentă la detalii, este să creez rochii ce reușesc să satisfacă cerințele celor mai pretențioase mirese.

Cum vă găsiți inspirația pentru modelele pe care le realizați?

Încă de la vârsta de 19 ani, când am creat prima rochie de mireasă, am realizat faptul că dragostea pentru modă va trăi mult timp în inima mea. Astfel, datorită acestui aspect, inspirația nu încetează să apară.

Bineînțeles că inspirația rezultă și din personalitatea purtătoarelor de rochii, deoarece fiecare dintre ele pășesc în atelierul nostru cu idei diferite, iar pasiunea pentru creație mă ajută să le ofer cele mai bune sfaturi, pentru ca ele să fie mulțumite de rezultatul final.

Cum v-a afectat pandemia?

Din cauza pandemiei am fost afectați puternic. Din păcate, era de așteptat ca evenimentele să fie mai rare, sau chiar să dispară pentru o anumită perioadă. Așa cum multe alte industrii au avut de pierdut, în același fel am avut și noi. Evenimentele speciale erau nelipsite, indiferent de an, însă în ultimul an acestea au fost extrem de puține.

Chiar dacă, în unele momente părea că revenim la normal, nu dura decât o lună, maxim două, până lucrurile intrau din nou într-o situație destul de precară și astfel previziunile unei normalități deveneau din ce în ce mai incerte. Deci, da, pandemia a reușit să afecteze într-o mare măsură activitatea atelierului nostru.

Cum v-ați adaptat situației actuale?

Întotdeauna căutăm metode prin care ideile noastre să nu rămână doar la stadiul de „gând”, astfel că, pentru această perioadă, am ales să creăm rochii pentru cununia civilă.

Deoarece au fost acceptate evenimentele cu puține persoane, sau ceva mai mult, în funcție de diferite aspecte, cununiile civile au avut posibilitatea să se desfășoare. În acest fel, pasiunea noastră pentru rochii a reușit să clădească idei, viziuni și perspective diferite, pentru rochiile dedicate cununiei civile.

A fost o metodă de revenire pe piață, iar activitatea în atelier a căpătat un ritm activ, din nou.

Care sunt principalele atuuri ale brandului Maya Fashion?

Când a fost conceput brandul Maya Fashion, mi-am dorit ca acesta să ajungă cunoscut la nivelul întregii țări, să fie un brand ce impune calitate, rafinament și încredere. Bineînțeles că aceste lucruri nu puteau fi făcute doar din simpla dorință, așa că am lucrat foarte mult pentru a aduce brandul la nivelul la care este acum.

Astfel, pot spune că atuurile Maya Fashion sunt numeroase. Cu toate acestea, principalele pe care le pot menționa sunt cele care ne definesc în totalitate brandul.

Realizarea modelelor de rochii pe comandă, deoarece fiecare mireasă își dorește să fie îmbrăcată într-o rochie deosebită, croită special pentru ea.

De asemenea, un alt atuu ar fi faptul că, în atelierul nostru, miresele au posbilitatea de a combina diferite modele de rochii de mireasă din colecțiile existente, precum parte inferioară a unei rochii cu partea superioară, sau invers.

Acest aspect oferă clientelor posibilitatea de a-și pune la încercare creativitatea, însă noi oferim întotdeauna sfaturi pentru acestea, deoarece ne dorim ca miresele să aibă rochii de o calitate superioară, cu un design premium.

Pe lângă acestea, meționez și echipa noastră specializată. La începerea afacerii, în anul 1995, am fost doar eu, Mariana Florea, designer pentru aceste rochii minunate, însă pe parcurs mi s-au alăturat persoane dedicate și pricepute, persoane care încă fac parte din echipă.

Un alt atuu al brandului nostru este că materialele folosite pentru realizarea fiecărei rochii sunt calitative, printre care se regăsesc tulle din mătase, dantela chantilly de mătase sau bumbac, dantela macramată, ducess de mătase și multe altele, toate acestea fiind importate din Italia, Franța și Emiratele Arabe.

Dorința de a oferi servicii de calitate, de asemenea un atuu, ne face și mai responsabili, iar acest fapt este rezultatul menținerii brandului Maya Fashion în tendințe. În fiecare an lansăm una sau chiar două colecții de rochii de mireasă. Astfel reușim să aducem o contribuție bogată pentru tendințele anului respectiv, aceste colecții vizând viitoarele mirese.

Ce gânduri ați vrea să transmiteți cititorilor noștri?

Le dorim să fie sănătoși în primul rând, ținând cont de contextul actual. Cu toții vrem ca această situație să nu mai fie o problemă mondială, iar acum cu relaxarea restricțiilor activitățile încep să revină la normal.

Bineînțeles că, pe lângă acest lucru, vrem să le transmitem viitoarelor mirese și faptul că le așteptăm în magazinele noastre, unde le putem oferi sfaturi și idei pentru alegerea rochiei de mirese mult visată.

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.