Măștile artistului Paul Buța – promovate de Netflix

Pentru că iubim să promovăm inițiativele brandurilor românești, trebuie să vă povestim despre o modalitate de dezvoltare a unui meșter din Galați.

Paul Buța, gălățeanul care realizează măști tradiționale românești a reușit să își arate talentul inedit, creativitatea și imaginația printr-o campanie în care a colaborat chiar cu Netflix.

Populara platformă de streaming video, Netflix, a îmbrățișat rapid provocarea pe care Paul Buță a propus-o.
În ziua lansării celui de-al patrulea sezon Lucifer, actorii acestui serial au probat măști tradiționale românești, realizate cu drag de către meșterul român.

În momentul primirii acestei provocări, actorii serialului Lucifer au realizat un scurt videoclip în care au probat măștile ce înfășișează „Diavolul”, remarca acestora fiind „Este clar că diavolul arată foarte diferit în România.”
(http://www.facebook.com/NetflixRO/videos/lucifer-disponibil-acum/2201240353324139/)

Ideea de la care a pornit meșterul român a fost una care a apărut din întâmplare. Acesta a menționat că a aflat despre Lucifer de la fiul său, iar la realizarea faptului că, „diavolul” este interpretat de o persoană șarmantă și inteligentă, a decis să creeze măștile exact după stilul personajului din acest serial.

Prin intermediul acestei inițiative, Paul Buța a reușit să își facă munca și îndemânarea cunoscute la nivel internațional, videoclipul realizat de actori reușind să strângă mii de reacții și comentarii. Datorită persoanelor care arată empatie și apreciere, această știre a fost distribuită și privită cu pozitivism, iar brandul acestui meșter a fost considerat unul foarte inovativ. De asemenea, muzica de pe fundalul videoclipului este interpretată chiar de trupa românească Subcarpați.

Oamenii care reușesc să aducă multe cuvinte de laudă la adresa țării noastre încă există, iar asta ne bucură pe toți.
Paul Buța, artist popular a declarat: „După ce am făcut această provocare, am văzut că chiar sunt destui de mulți și tineri care urmăresc și filmul și care chiar s-au bucurat mai mult decât mine că am ajuns eu să fac această promovarea măștilor prin serialul respectiv. Masca nu trebuie să rămână cantonată acolo în obiceiurile de capră și de urs, de fapt tinerii sunt acei nebuni frumoși care pot să dea și o altă interpretare măștilor.”
Artistul popular a reușit să creeze, până acum, peste 2.000 de măști. Acestea au fost realizate după meșteșugul străbunilor, iar foarte multe dintre ele au ajuns nu decât în America, ci și în Japonia.
Așadar, prin aceasta acțiune, România a reușit, încă o dată, să se facă remarcată pozitiv, prin intermediul unui om care are o pasiune pentru creație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.