MARAI – Povestea mea, a ta, a tuturor

Marai, brandul pe care l-am descoperi cu puțin timp în urmă, dar care ne-a cucerit pe loc. Produsele realizate de persoanele din spatele acestuia sunt unele deosebite, iar povestea asemenea.

Spuneți-ne, cum a luat naștere Marai?

Povestea MARAI a început în octombrie 2020, însa abia după 6 luni de testat, planificat și experimentat am lansat proiectul pe piața din România. MARAI este povestea mea, este povestea ta, povestea tuturor celor care vor sa se simtă unici atunci când poarta bijuterii care își vor lasă amprenta asupra oricărei ținute.

MARAI a început ca o joaca de fapt, joaca fiind la baza acestui concept, chiar si a numelui. Mi-am dorit ca numele business-ului sa fie ușor de reținut, din maxim 5 litere si cu siguranță să aibă un impact și o semnificație pentru mine. Povestea numelui a început într-o seara in care încercam să pun pe hârtie proiectul, să mă identific 100% cu acesta și, brusc, mi-am adus aminte cu drag de copilăria mea, de momentele în care ai mei mă strigau “Mara” sau “Măruța”, acesta fiind cel de-al doilea prenume al meu. Atunci am știut ca MARA trebuie sa fie parte de fapt din proiect si dintr-o joaca de cuvinte am alăturat inițiala prenumelui meu, Izabela. Așa a apărut MARAI, dintr-o joaca de copil, în miez de noapte, atunci când nu puteam sa dorm pentru ca aveam prea multe idei legate de business. MARAI reprezinta întoarcerea adultului in copilăria fără griji.

În martie 2021 am lansat brandul pe piață, o lansare cu multe emoții pentru că nu știam cum va fi perceput acest tip de produs in România. Sincer, a fost un succes, mult mai bine decât ne așteptam sau ne imaginam atunci când conturam proiectul.

Ne dorim să oferim, în primul rând, produse de calitate care să reziste cât mai bine trecerii timpului, produse unice, într-un stil cât mai minimalist, ușor de asortat cu orice ținută și, cel mai important, ne dorim să lăsăm o amprentă cat mai mică asupra mediului înconjurător. Pentru noi, sustenabilitatea este o componentă foarte importantă a business-ului.

Ce produse oferiți clienților?

Cercei din lut polimeric, realizați 100% handmade în România. Pentru crearea cerceilor folosim doar metale prietenoase cu pielea, cu conținut redus de nichel. Pentru noi este foarte importantă calitatea materialelor folosite, tocmai din acest motiv pentru metale folosim doar oțel inoxidabil, fără nichel, oțel chirurgical, argint și titan.

Ce credeți că îi motivează pe oameni să cumpere serviciile sau produsele dumneavoastră?

Faptul că produsele noastre sunt realizate 100% handmade, chiar în România, calitatea superioara a produselor, unicitatea acestora și, bineînțeles, stilul minimalist pe care noi îl abordam. De asemenea, în procesul de creație și producție+livrare, folosim doar materiale prietenoase cu mediul înconjurător.

Care sunt cele mai grele perioade pe care le-ați traversat de-a lungul activității?

Educarea pieței a fost o provocare pentru noi. În România, nu este atât de apreciat un produs handmade pe cât noi ne-am dori și încercăm constant să le explicăm și arătam clienților noștri parți din procesul de creație pentru ca aceștia să înțeleagă câtă muncă este, defapt, în spatele unui produs.

Birocrația mai este, cu siguranță un obstacol, mai ales că statul nu încurajează antreprenoriatul local.

Așa cum v-am obișnuit, vă oferim informațiile necesare, cu ajutorul cărora puteți descoperi o multitudine de produse MARAI. Nouă ne-a făcut plăcere să auzim povestea lor, dar și să descoperim minunații cercei.

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.