LIONBOX – Terapie pentru minte și suflet!

Lionbox, brandul săptămânii acesteia, în spatele căruia se află Simona Pop, este unul construit cu pasiune, muncă și iubire. Te lăsăm să descoperi povestea lui în rândurile ce urmează.

Cum a apărut brandul Lionbox?

Am să încep prin a vă spune povestea numelui Lionbox. Practic, înainte să modelez în lut, îmi pregătisem „cutiuța” în care habar nu aveam ce urma să pun. La momentul respectiv, încă lucram în corporație și abia-mi încolțise în minte ideea de a avea ceva pe cont propriu. Sunt născută sub zodia leului…so, I am the happy LION .

Citește mai mult

MARAI – Povestea mea, a ta, a tuturor

Marai, brandul pe care l-am descoperi cu puțin timp în urmă, dar care ne-a cucerit pe loc. Produsele realizate de persoanele din spatele acestuia sunt unele deosebite, iar povestea asemenea.

Spuneți-ne, cum a luat naștere Marai?

Povestea MARAI a început în octombrie 2020, însa abia după 6 luni de testat, planificat și experimentat am lansat proiectul pe piața din România. MARAI este povestea mea, este povestea ta, povestea tuturor celor care vor sa se simtă unici atunci când poarta bijuterii care își vor lasă amprenta asupra oricărei ținute.

Citește mai mult