Husa Anti5G – Catmobile

Una din reclamele ingenioase Catmobile, dintr-o serie apreciată, cea referitoare la husa anti 5G, a stârnit foarte multe persoane să se alăture acestei inițiative.

Deoarece tehnologia evoluează constant, iar din ce în ce mai multe persoane tind să se adapteze acesteia, inițiativa Catmobile se potrivește perfect situației actuale, astfel tinzând să atragă mai mulți clienți prin intermediul abordării din reclamele realizate în anul 2020.

În video-ul prezentat, personajul principal, care reușește să scoată în evidență, într-un mod ironic, lipsa de informare a unor persoane este Micutzu, o persoană cunoscută pentru talentul său de comediant.

Această reclamă a mizat pe frica persoanelor care nu cunosc în totalitate concepția de 5G, dar și pe obiceiurile oamenilor de a cumpăra diferite obiecte care „te apără de radiații”. – „Singura husă anti 5G din lume”, ba chiar şi singura husă invizibilă pentru telefon. Aparent ea poate fi văzută doar de oamenii deştepţi „care ştiu că ne controlează reptilienii”.

Așa cum este prezentat și în reclamă, husa anti 5G reușește să se facă invizibilă, putând fi descoperită doar de cei care sunt experimentați în „tainele adevărului ascuns de ceilalți”. Micutzu susține că husa are capabilitatea de a îndepărta spiritele rele, astfel protejând posesorul telefonului.

Echipa Catmobile a menționat și faptul că „La fabricarea ei se folosește un procedeu dacic ultra secret, care implică ulei de rostopască și extract de usturoi.”. Aceste elemente transmit la vechile metode de „protecție” ale generațiilor trecute, folosite împotriva răului.

„Noi susținem mereu principiul transparenței. Am adus un stoc suficient de huse invizibile anti-5G. Inițial vream să le oferim gratuit, însă printr-o conspirație mondială, husa costă acum 59,90 lire reptiliene. Campania noastră e gândită să comunice doar cu acei oameni care știu adevărul și pot vedea husa. Pe această cale îi invităm să ne vină și în ajutor, întrucât nu mai vedem unde am pus husele în depozit”, a declarat unul din reprezentanții catmobile.ro.

Vă lăsăm și pe voi să aflați mai multe detalii despre această husă. Oare nu există informații? Hmm, nu știm exact, noi doar punem întrebări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.