Norditech Machinery – Din Maramureș, pentru întreaga țară

Multe branduri apar din pasiune, din dorința de a da mai departe iubirea pentru serviciile oferite. Acest sentiment ne-a transmis brandul Norditech Machinery, iar astăzi vrem să vă povestim și vouă despre el.

Cum a luat naștere brandul?

Norditech a apărut din dorința și pasiunea mea, Florin Dolha, de a face ceea ce știu: utilaje de ambalare și transport. În 2018 am fondat Norditech și am aplicat la Start-UP Nation pentru a îmi achiziționa un centru de prelucrări (frezare).

Deoarece nu am fost selectat, m-am orientat către comerțul cu echipamente industriale: reductoare, cuplaje, iar după o scurtă perioada imprimante 3D și consumabile pentru ele.

În anul acesta am achiziționat o linie de extrudare pentru a produce în România filament pentru imprimantele 3D fiind în momentul de față singurul din țară.

Ce servicii oferiți clienților?

Serviciile pe care le oferim sunt diverse, de la consultanță până la prototipare și producție, Norditech vine în întâmpinarea beneficiarilor cu soluția optimă, angajându-se să satisfacă nevoile clienților.

Astfel că, principalele servicii pe care le oferim sunt:

  • Proiectare CAD/CAM, prin care oferim soluții de design de înaltă calitate, pentru costuri optime. Clienții sunt serviți cu promptitudine și seriozitate;
  • Prelucrări mecanice, având experință în domeniu;
  • Prototipare, astfel realizăm printuri 3D care sunt funcționale. De asemenea, creăm și machete;
  • Inginerie, prin care oferim soluții optime pentru rezolvarea problemelor apărute în desfășurarea unui proiect.

Ce credeți că îi motivează pe oameni să cumpere serviciile/produsele dumneavoastră?

Sperăm să îi motiveze faptul că au posibilitatea să cumpere un produs fabricat în România, însă nu orice tip de produse, ci unele care au și calități egale cu produsele din import, dar cu siguranță au și un preț mai bun.

Bineînțeles că aici intervin și valorile pe care ni le însușim, și anume: seriozitatea, promptitudinea și profesionalismul, fără de care nu am putea să ne adresăm clienților noștri. Credem că, de-a lungul timpului am reușit să creăm o identitate vizuală care nu a lăsat semne de întrebare, tocmai de aceea, clienții care au apelat la serviciile noastre ne-au recomandat mai departe.

Care ar fi top 3 obstacole/perioade dificile pe care le-ați traversat și cum ați depașit aceste momente?:

  • Pierderea primului contract de furnizare filamente. Acest lucru s-a întâmplat destul de recent, așa că încă nu am reușit să găsesc o soluție să trecem peste, dar vom reuși să găsim varianta potrivită care să ne ajute să ne ducem munca mai departe;
  • Lipsa de finanțare pentru achizița liniei de extrudare. Pentru acest punct am accesat un credit IMM Invest pentru a putea achiziționa acest utilaj;
  • Furnizorii care nu respectă termenul de livrare. Am informat de clienții noștrii despre întârziere și am fost nevoiți să oferit un discount pentru comana în curs sau pentru comenzile următoare. Astfel am menționut profesionalismul la un nivel înalt și nu ne-am dezamăgit clienții.

Acest brand oferă soluții potrivite oamenilor care apelează la serviciile sale și ne bucurăm că a decis să facă parte din Brandoteca.

Dacă doriți să îi contactați, îi puteți găsi aici:

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.