brandoteca-spotlight-proiecte-antreprenori

Competiția Spotlight 2022

Anul acesta, la București va avea loc competiția Spotlight 2022. Startup-urile tech românești și din străinătate se pot înscrie online, în intervalul 7 iunie – 1 septembrie 2022, având șansa de a câștiga un premiu-investiție, in valoare de sute de mii de euro.

Din cauza pandemiei COVID – 19, competiția s-a desfășurat online, iar acum, după doi ani, aceasta revine în format fizic, în cadrul conferinței internaționale How to Web. Aceasta va avea loc în perioada 21 – 22 septembrie 2022, în parteneriat cu Google for Startups, la Face Convention Center din București. Citește mai mult

Husa Anti5G – Catmobile

Una din reclamele ingenioase Catmobile, dintr-o serie apreciată, cea referitoare la husa anti 5G, a stârnit foarte multe persoane să se alăture acestei inițiative.

Deoarece tehnologia evoluează constant, iar din ce în ce mai multe persoane tind să se adapteze acesteia, inițiativa Catmobile se potrivește perfect situației actuale, astfel tinzând să atragă mai mulți clienți prin intermediul abordării din reclamele realizate în anul 2020.
Citește mai mult