Descoperim branduri românești împreună – Brandurile lunii Mai

Continuăm rubrica „Brandul lunii” cu patru branduri din industrii diferite, pe care le unește același element: pasiunea și dorița de a oferi servicii și produse de calitate clienților.

Descoperă în râdurile ce urmează informații referitoare la activitatea brandurilor acestei luni, precum și detalii legate de cum și-au început activitatea și ce îi motivează să continue să se dezvolte.

Ciușnel Parts

Comercializarea pieselor și utilajelor agricole reprezintă un sector de activitate important pentru acest brand românesc. Descoperiți mai multe în rândurile ce urmează.

Povestea brandului Ciușnel Parts

Istoria Ciușnel Parts a început încă din anul 1994, iar această afacere de familie a străbătut un lung drum pentru a ajunge în forma actuală.

În anul 1996 am început o colaborare importantă pentru evoluția noastră și am decis ca aceasta să fie marcată de adoptarea sloganului „Better Together”, iar în anul 1999, compania noastră a reușit să se dezvolte și mai mult, prin mutarea activității într-un atelier ce a dus la începrea producției de piese de schimb pentru utilaje agricole.

Activitatea noastră s-a axat pe comercializarea pieselor de schimb și a diverselor utilaje agricole, precum: semănători, tractoare, scarificatoare, prășitoare, erbicidatoare și așa mai departe.

Anul 2020, ne-a oferit timpul necesar pentru a evolua și mai mult, an în care am lucrat la dezvoltarea unui magazin online, astfel reușind să fim mult mai aproape de clienții noștri, dar și să le oferim produse de calitate în diferite colțuri ale țării.

Servicii oferite

Compania noastră se ocupă cu distribuirea și comercialziarea pieselor pentru utilaje agricole, de asemenea, oferim și consultanță în domeniu, dorindu-ne ca persoanele care sunt în căutarea unor piese calitative să facă alegerile potrivite.

Așa cum am spus și mai sus, le oferim clienților și un magazin online, unde pot descoperi piese pentru diverse utilaje, de la pompe de ulei, brăzdare, rulmenți, amortizoare, până la anvelope, lubrifianți, filtre de ulei sau organe de asamblare.

Depozitul nostru este bine pus la punct, având o gamă diversificată de utilaje agricole și piese, iar clienții pot găsi la Ciușnel Parts și un service dedicat reprațiilor utilajelor agricole, pentru a-și rezolva problemele în timp util.

Ce avantaje au persoanele care aleg Ciușnel Parts?

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, le putem oferi clienților sfaturile necesare oricând au nevoie, precum și consilierea agenților de vânzări când vine vorba de încheierea unei oferte benefice clientului. Bineînțeles, adăugăm și o gamă diversificată de produse de calitate, originale, procurate direct de la producător.

Dynamic Puzzle

Un brand românesc ce aduce piesa lipsă din puzzle-ul unei afaceri, Dynamic Puzzle aduce inovație și dinamism în industria IT.

Ce viziune și misiune are brandul Dynamic Puzzle?

Compania noastră se ocupă de rezvolvarea „puzzle-urilor” afacerilor. Procesele de afaceri din cadrul unei companii se îmbină asemenea unor piese de puzzle, iar schimbarea acestora este una constantă, ceea ce necesită un suport în menținerea lor la nivelul potrivit secolului XXI.

Dinamica pieței și schimbările interne influențează dezvoltarea unui brand, de asemenea, interacționează cu procesele de afaceri ale partenerilor. Integrarea digitală cu partenerii de afaceri este, de altfel, un proces dinamic ce necesită suport, ambele părți având un nivel de dezvoltare diferit.

Viziunea noastră se referă la digitalizarea proceselor de afaceri, pentru că acestea sunt ca un puzzle dinamic, în care toate piesele sunt în continuă schimbare.

Misiunea Dynamic Puzzle este de a rezolva un „puzzle”, aducând procesele de afaceri în cadrul unei companii în lumea digitală și integrându-le cu procesele de afaceri ale partenerilor.

Ce servicii oferiți clienților?

Dezvoltăm diverse aplicații software personalizate, pentru creșterea productivității, axate pe rezolvarea nevoilor interne unice.

Printre serviciile noastre se regăsesc și:

 • Servicii profesionale de baze de date;
 • Integrare;
 • Externalizare;
 • Îmbunătățirea procesului ș.a.m.d.

Ce avantaje au clienții care aleg Dynamic Puzzle?

De-a lungul carierei noastre, am dezvoltat numeroase soluții software, am rezolvat multe integrări între sisteme, iar vasta experiență ne va ajuta să rezolvăm puzzle-ul oricărei afaceri cu promptitudine și profesionalism.

Ability Development

„Schimbarea înseamnă o șansă”, ne spune brandul românesc Ability Development, iar noi considerăm că au dreptate.

Ce ne puteți spune despre Ability Development?

Ability Development este un brand românesc, o companie de training și consultanță înființată în anul 2006, fiind printre primele firme autorizate ANC din România. Ne propunem să fim mult mai buni în noua realitate influențată de schimbările majore din ultimele luni. Cursuri ABD va adăuga o a doua dimensiune identității sale.

Astfel, în viitorul foarte apropiat, pe lângă furnizorul de cursuri de formare profesională și dezvoltare personală pentru adulți, veți regăsi și un agregator de traininguri transdisciplinare care să răspundă concret nevoilor lumii actuale. În acest fel, intenționăm să îi ajutăm pe oamenii care experimentează cea de-a Patra Revoluție Industrială să se integreze mai ușor pe piața muncii, să își dezvolte propriile afaceri sau să devină versiuni mai bune ale lor, pregătindu-se pentru oportunitățile viitorului (vezi ghidul INACO).

Vrem să contribuim la o „lean transition” a resursei umane către un viitor prosper și dinamic. Credem că problemele cu care ne confruntăm nu pot fi rezolvate cu același nivel de mentalitate care le-a creat. Astfel, dezvoltarea skill-urilor necesare în viitor și încurajarea unui mindset multilateral sunt principalele obiective pe care le urmărim în transformarea pe care vrem să o producem, atât la nivel individual, cât și organizațional.

Colaborările și parteneriatele pe care le realizăm acum sunt focusate pe realizarea unui matching între ceea ce știe să facă persoana/organizația în prezent și ceea ce poate să facă mult mai bine în viitor.

Programele noastre From 0 to Hero și Essential Skills for 21st Century sunt doar două mostre ale acestei idei de convergență între cunoștințele actuale și potențialul viitor al resursei umane și al companiilor.

Ce servicii oferiți clienților Ability Development?

Mai jos vă oferim o listă a serviciilor noastre:

 • Cursuri autorizate ANC;
 • Training-uri corporate;
 • Cursuri de nișă;
 • Mentorat și coaching;
 • Consiliere în carieră;
 • Cursuri:
 • Formare de Formatori, (Abilități de Prezentare, Public Speaking);
 • Manager de Proiect;
 • Vânzări (agenți de vânzări, vânzări în magazin, vânzări în rețea de distribuție, Managementul vânzărilor, Managementul Portofoliului de clienți) ;
 • Servicii de calitate orientate către client;
 • Dezvoltare profesională prin dezvoltare personală;
 • Comunicare la Telefon (Dispecerat, Customer service, Call Center, Telemarketing);
 • Relații cu Publicul, Abilități de Negociere;
 • Comunicare (Interpersonală, Relațională și Organizațională);
 • Lucrul în echipă, Management (Managementul Timpului,Managementul Schimbării, Managementul echipei, Managementul Proiectelor, Managementul Performanței);
 • Competențe Antreprenoriale;
 • Inteligența Emoțională;
 • Gândire Laterală;
 • Leadership;
 • Abilități tehnice;
 • Aplicații IT.

De ce considerați că oamenii apelează la serviciile voastre?

Motive: Noi ne definim ca arhitecți de contexte, așa că oamenii care aleg cursurile noastre s-au obișnuit cu acest „mix perfect” între dezvoltarea profesională și dezvoltarea personală. Ne interesează foarte mult să contribuim la dezvoltarea holistică a celor care participă la cursurile noastre, pentru a putea începe sa își pună cât mai multe întrebări pe cont propriu și nu să ia doar răspunsuri care le sunt servite pe tavă.

Ați întâlnit obstacole în dezvoltarea acestui brand românesc?

Vedem doar oportunitati și acesta este principalul motiv pentru care în peste 16 ani am reușit să creăm un ecosistem sustenabil de învățare în care creștem continuu alături de oameni care ne inspiră. Gândirea anticipativă (laterală și strategică), adaptabilitatea situațională și organizarea temeinică sunt principalele trei calități ale echipei noastre care ne ajută să trecem foarte rapid peste perioade mai complicate și să navigăm cu ușurință pe oceane tulburi sau perioade de contracție din piață locală sau internațională de training.

Sebastian Călinescu

Se spune că o coafură poate schimba complet aspectul unei persoane. Această artă ne este prezentată prin fiecare lucrare pe care Sebastian Călinescu o realizează.

O scurtă poveste a hairstylistului

Lucrând de peste 14 ani în domeniul hairstyling-ului, Sebastian Călinescu a avut întotdeauna o înclianție spre acesta, după cum ne-a povestit, încă de mic obișnuia să își aranjeze părul și să le explice punct cu punct „frizerilor” cum să îi realizez e coafura.

La vârsta de 14 ani, la îndrumarea frizerului său, a început să ia în considerare o carieră în domeniul hairstyling-ului, care, peste ani s-a dovedit a fi cea potrivită pentru acesta. După ce și-a început drumul lucrând la alte saloane și după aprofundarea diverselor tehnici de hairstyle, Sebastian Călinescu a ajuns astăzi să lucreze cu numeroase vedete din România.

Acesta și-a dezvoltat propriul brand românesc, propriul atelier pas cu pas, ajungând astăzi să aibă un salon de 140 m², iar zilnic se dezvoltă prin multă muncă. Dorința hairstylistului este de a deveni „hair artist”.

Ce servicii oferă Sebastian Călinescu?

Serviciile oferite de acesta sunt destinate atât persoanelor de gen masculin, cât și de gen feminin, de la tuns, vopsit și aranjat, până la realizarea coafurilor impresionante și a tehnicilor de vopsire deosebite, precum „balayage”.

Hairstylistul povestește despre tehnica balayage: „Este o tehnică de colorare a părului cu mâna liberă de către un profesionist, având avantajul de a crea un aspect natural, fără linii aspre sau evidente de creştere a părului“.

Vă invităm să descoperiți profilul fiecărui brand românesc menționat în acest articol, în platforma Brandoteca!

 1. Ciușnel Parts;
 2. Dynamic Puzzle;
 3. Ability Development;
 4. Sebastian Călinescu.
Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.