Anghelos – Educația prinde aripi

Anghelos reușește să aducă empatia și iubirea pentru educație în perspectiva tuturor copiilor, acestea reprezentând aspecte importante pentru cei mici, iar faptul că educația nu trebuie să aducă teamă sau anxietate reprezintă un țel imperios pentru echipa centrului de educație și formare.

Care este povestea brandului Anghelos?

Anghelos este un Centru de Educație și Formare pentru copii. Dragostea pentru copii și bucuria de a contribui la creșterea lor frumoasă, corelate cu o bogată experiență în domeniul educației nonformale, ne-au ajutat să dezvoltăm un concept de educație ce are ca finalitate pregătirea pentru o viață independentă a copiilor.

În contextul social actual, tot mai multe familii se confruntă cu problema organizării programului după orele de școală ale copiilor, neavând soluții pentru supravegherea și oferirea suportului educațional necesar acestora.

Totodată, se constată lipsa unor programe de pregătire și formare pentru viața independentă a copiilor, în contextul în care timpul pe care copiii îl petrec împreună cu părinții lor este tot mai limitat. În cele mai multe cazuri, ambii părinți lucrează în medie 8-10 h/zi, care se suprapun atât cu programul școlar al copiilor, cât și cu timpul liber pe care aceștia îl au după finalizarea cursurilor.

În această situație, o mare parte din familii se află în imposibilitatea de a asigura un cadru adecvat pentru petrecerea timpului liber al copiilor în spațiul familial, fiind astfel puși în situația de a găsi alte forme de sprijin.

În limbă greacă, „anghelos” înseamnă înger. Denumirea nu este întâmplătoare, pentru că așa îi privim noi pe copii. Și din această perspectivă dezvoltăm programele noastre de educație și formare. Înainte de orice, oferim copiilor cadrul adecvat pentru o creștere frumoasă, bazată pe valori, principii și modele. Programele noastre se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, din ciclul de învățământ primar.

Ce servicii oferă Centrul de Educație și Formare pentru copii Anghelos?

Program „After School” –  destinat copiilor din învățământul primar (clasele 0-IV). Acest serviciu asigură pregătirea educațională a copiilor în concordanță cu tematica școlară, oferind sprijin în efectuarea temelor și a fișelor de lucru suplimentar.

Copiii au posibilitatea să participe zilnic la activități de educație nonformală și creativă, al căror scop este dezvoltarea abilităților de viață independentă.

Programul include zilnic servirea prânzului și a unei gustări (fructe, cereale, biscuiți, etc), în regim catering. În perioada vacanțelor școlare, asigurăm și servirea micului dejun.

Serviciul va fi oferit atât în timpul anului școlar, cât și pe perioada vacanțelor.

Program „Before School” – se adresează copiilor din ciclul de învățământ gimnazial (clasele V-VIII) și asigură asistența necesară pentru efectuarea temelor/proiectelor școlare, precum și sprijin suplimentar la limba română, limba engleză si matematică.

Programul include servirea micului dejun și a prânzului, în regim catering.

Ateliere educative – vizează dezvoltarea deprinderilor de viață independentă. Sunt structurate în module săptămânale. Metodele de formare utilizate de către echipa noastră de psihopedagogi țin cont de nivelul de dezvoltare al fiecărui copil.

Ce credeți că îi motivează pe oameni să apeleze la serviciile Anghelos?

Programele educative oferite de Anghelos sunt concepute ținând cont atât de nevoile familiilor privind gestionarea timpului, cât și de nevoile de educație și formare ale copiilor pentru a face față unui context social dinamic.

Mai mult, echipa Anghelos este formată din profesioniști în domeniul educației și formării copiilor, cu performanțe în activitatea didactică.

Părinții au certitudinea că la Anghelos copiii se află în siguranță, ca beneficiaza de cea mai bună educație și că primesc toată atenția și dragostea de care au nevoie. Mai mult, părinții găsesc în Anghelos un partener serios pentru creșterea bună a copiilor lor.

Ce obstacole ați întâlnit și cum ați reușit să le traversați?

Cea mai mare provocare a fost cea generată de Pandemia COVID 19 – deși în perioada stării de urgență centrul a fost închis, echipa a menținut legătura permanent cu copiii și părinții acestora, punându-le gratuit la dispoziție o serie de resurse educaționale online și asigurându-le suportul educativ în funcție de nevoile acestora.

Ulterior, când măsurile sanitare au permis, programul din centru a fost reluat cu respectarea tuturor rigorilor privind prevenirea infecției cu sars cov 2.

Pentru mai multe detalii despre brandul Anghelos, te invităm să îi descoperi profilul în platforma Brandoteca.

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.