Casa cu Rame – Mereu în amintirile tale

Casa cu Rame ne amintește de faptul că, surprinderea momentelor unice în viață, cu ajutorul fotografiei, este importantă pentru fiecare dintre noi. Fiecare poză poate readuce sentimentele unor momente pline de zâmbet și iubire, iar brandul săptămânii ajută la stilizarea acestora, prin înrămarea lor în rame deosebite.

Povestiți-ne, cum a apărut Casa cu Rame?

Atelierul „Casa cu Rame” a început producția de rame pentru tablouri în anul 2019. Am renunțat la job-ul de 8 ore într-o corporație și am plecat la drum cu multă încredere în forțele proprii, emoții mari și cunoștințele acumulate de-a lungul uceniciei într-un magazin cu articole pentru pictori. A fost greu, „noaptea târziu” a devenit „seara, devreme”, dar a fost plăcut, motivant și am învățat multe.

Zi după zi ne bucurăm de interacțiunea cu artiști plastici cunoscuți sau debutanți sau clienți iubitori de artă, pe scurt cu arta – în formele ei cele mai diverse.

Plecând de la înrămarea lucrărilor de artă, am evoluat cu pași mărunți în direcția unei mici galerii de artă, lucrările cele mai dragi rămânând pe pereții magazinului până își găsesc vibrația potrivită în ochii unui privitor.

Lucrăm atât cu artiști locali, pe partea de lucrări de artă, cât și cu designeri de interior din toată țara, pe partea de oglinzi și amenajări interioare și ne bucurăm mult când lucrările noastre ajung să vorbească despre noi prin alte locuri.

Ne dorim să devenim prima alegere a clienților când vine vorba de rame, atât prin calitatea ramelor oferite cât și prin consilerea oferită în orice problemă în care expertiza noastră poate ajuta.

Magazinul nostru online vă stă la dispoziție la www.casacurame.ro/magazin și puteți configura orice model din galerie, la dimensiunea potrivită pentru lucrarea dumneavoastră.

Puteți găsi la noi o varietate mare de modele, de la profile sintetice, la cele de lemn, bogat ornamentate, realizate la comandă sau pe stoc. De asemenea, comercializăm lucrări de artă ale unor artiști contemporani locali.

Care sunt principalele servicii pe care le oferiți?

Oferim servicii de înrămare a lucrărilor de artă (tablouri, goblenuri, schițe, desene, acuarele, fotografii, etc). Oferim posibilitatea achiziționării de lucrări de artă din magazinul nostru situat în Buzău, strada Libertății nr 1 sau prin intermediul magazinului online, menționat anterior.

De ce credeți că aleg clienții Casa cu Rame?

Lucrăm cu materii prime de calitate și echipamente de ultimă generație, oferim soluții tehnice fiabile și execuție rapidă la prețuri corecte pentru aceștia.

Ce perioade dificile ați întâlnit până în momentul actual?

În drumul parcurs ,de la debutul în antreprenoriat, până la recunoașterea (cel puțin pe plan local) calității serviciilor oferite, o afacere mică surmontează multe și grele obstacole, mai ales în privința marketing-ului și a management-ului afacerii. Am înțeles ca oamenii sunt cele mai prețioase resurse, că trebuie să apelăm la profesioniști acolo unde nu este domeniul nostru și că, de fiecare dată, un client mulțumit va aduce alt client.

Știm că antreprenoriatul poate părea dificil, pentru cei ce sunt pe cale să facă această alegere, dar, așa cum arată și brandul săptămânii, Casa cu Rame, totul se poate desfășura cu bine, iar eforturile se vor transforma în mulțumire, mândrie și împlinire, odată ce rezultatele încep să apară.

Dacă vreți să descoperiți produsele acestui brand, îi găsiți chiar aici:

DATE BRAND

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.