NO ASHA DA – #WearableArt

Arta purtabilă nu mai este un vis, ci o realitate uimitoare. Brandul românesc, No Asha Da, ne-a povestit despre cum au luat decizia de a duce arta la un alt nivel, iar în rândurile ce urmează, vă invităm și pe voi să descoperiți mai multe despre produsele și serviciile lor.

Cum a luat naștere brandul NO ASHA DA?

NO ASHA DA își dorește să dea arta jos din cui și, prin intermediul articolelor create, să o introducă în cotidian – #WearableArt (Artă purtabilă). Citește mai mult

Casa cu Rame – Mereu în amintirile tale

Casa cu Rame ne amintește de faptul că, surprinderea momentelor unice în viață, cu ajutorul fotografiei, este importantă pentru fiecare dintre noi. Fiecare poză poate readuce sentimentele unor momente pline de zâmbet și iubire, iar brandul săptămânii ajută la stilizarea acestora, prin înrămarea lor în rame deosebite.

Povestiți-ne, cum a apărut Casa cu Rame?

Atelierul „Casa cu Rame” a început producția de rame pentru tablouri în anul 2019. Am renunțat la job-ul de 8 ore într-o corporație și am plecat la drum cu multă încredere în forțele proprii, emoții mari și cunoștințele acumulate de-a lungul uceniciei într-un magazin cu articole pentru pictori. A fost greu, „noaptea târziu” a devenit „seara, devreme”, dar a fost plăcut, motivant și am învățat multe.
Citește mai mult