Didi Flori – Cadouri personalizate ce te fac să zâmbești

Cadouri personalizate? Desigur, citiți în continuare și descoperiți o variantă pentru viitoarele ocazii speciale.

Didi Flori, brandul săptămânii, este unul care ne readuce aminte de imporanța micilor gesturi, care îi fac pe cei din jur să zămbească!

În rândurile ce urmează, puteți descoperi povestea și produsele acestui brand.

Spuneți-ne, cum a luat naștere Didi Flori?

Pentru că ne-am dorit să eliminăm orice distanță dintre oameni și să ușurăm procesul de alegere al cadourilor personalizate – am decis să creăm un asortiment bogat de surprize pentru orice moment al vietii și să asigurăm serviciul de livrare pentru cadouri personalizate în București. Cu acest scop, am reunit o echipă minunată de specialiști, atât în domeniul floristicii, cât și al cadourilor.

Împreună, am conceput cele mai frumoase buchete și cadouri, exclusiv pentru a le alege drept cadouri personalizate pentru oamenii dragi. Noi ținem la clienții noștri, de aceea tratăm individual fiecare comandă și îi însoțim în procesul de alegere, de la început până la sfârșit. În cazul unor neclarități, managerii noștri vor fi întotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebări.

Ceea ce ne-a motivat cel mai mult, a fost dorința de a aduce fericire în viața tuturor celor din jur. De aceea, fiecare produs din florărie este colectat și decorat într-un mod profesionist, cu multă atenție și grijă, pentru a trezi zâmbete sincere destinatarului.

Această florărie a fost creată pentru mine, pentru tine și pentru toți cei care vor să ofere cadouri deosebite.

Viață fiecăruia este marcată de evenimente frumoase și importante. Suntem siguri că v-ați confruntat cu situația în care aveați nevoie de un cadou, dar nu ați avut suficient timp să cumpărați cel puțin un buchet de flori. Înafară de acest aspect, uneori se întâmplă să uităm o dată marcantă sau data de naștere a unei persoane. În astfel de cazuri, livrarea de flori și cadouri  poate ajuta, mereu. O prioritate este când livrarea florilor poate avea loc în aceeași zi, direct la adresa dorită. Pentru aceste situații, am creat un magazin online de flori și cadouri personalizate– Florăria Didi Flori, cu livrare ieftină la domiciliu, în București. Echipa noastră va fi întotdeauna fericită să ajute, indiferent cât de complexă este comanda. Mereu realizăm buchete la cel mai înalt nivel, iar livrarea noastră oferă nu numai cadouri și flori, ci și o bună dispoziție, cu multe zâmbete.

În magazinul nostru, clienții pot găsi tot ceea ce au nevoie pentru a face un cadou ideal într-o ocazie deosebită. Ne străduim permanent să îmbunătățim nivelul de servicii și varietatea florilor din care se poate alege, și o facem cu mare plăcere pentru clienții noștri. Avem un sortiment mare de cadouri, coșuri cu dulciuri și flori, precum și o selecție largă de buchete. În catalogul nostru se pot găsi:

 • Lalele;
 • Trandafiri;
 • Crini;
 • Garoafe;
 • Crizanteme;
 • Gherbere; iar toate acestea se pot livra oriunde în București.

Ce variante de cadouri personalizate puneți la dispoziția celor care optează pentru Didi Flori?

Întotdeauna ne-am dorit să dezvoltăm paleta de produse, astfel că, în momentul de față, oferim:

 • Buchete de flori;
 • Flori de toamnă;
 • Aranjamente florale;
 • Plante verzi;
 • Flori pentru sărbătoare;
 • Coșuri de cadou;
 • Cadouri diverse.

Ce credeți că îi motivează pe oameni să cumpere serviciile sau produsele dumneavoastră?

Datorită documentării și observării atente a comportamentului consumatorilor, ne-am descis să ne perfecționăm în:

 • Livrarea rapidă;
 • Calitatea înaltă;
 • Asortimentele bogate;
 • Prețurile accesibile.

Ce momente dificile ați întâlnit de-a lungul activității Didi Flori?

Ca în fiecare afacere, au fost momente bune și mai puțin bune. Totuși, cele ce au reprezentat un obstacol, au fost: concurența mare, pentru care am decisîmbunătățirea calitățîi serviciilor; și număr insuficient de angajați.

Atunci când ne dorim să surpindem plăcut o persoană dragă, Didi Flori este varianta potrivită, în special pentru cei ce locuiesc în orașul București.

DATE BRAND:

Dacă și tu îți dorești să oferi un astfel de cadou, găsești informațiile necesare chiar aici:

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.