Broderie Craiova – Tu caută-ne, noi brodăm

Un brand care scrie povești prin ața brodată, prin culorile alese și designurile folosite, Broderie Craiova a dovedit că, dintr-o mică afacere orice brand poate deveni unul de succes.

Care este povestea brandului?

Totul a început în urmă cu aproape patru ani, respectiv în 2018, când încă eram angajat, dar am dorit să am un venit în plus pe lângă salariul de la vremea respectivă.

Timp de doi ani am mers în paralel. A fost o perioadă grea, obositoare, în care nu ştiam de nimic altceva decât serviciu şi serviciu. Dar faptul că făceam ceea ce îmi place m-a determinat să continui să învăţ, să testez, să mă dezvolt. Datorită pasiunii pentru desen și fashion am reușit să mă orientez către domeniul de brodare pe textile.

Ce servicii oferiți clienților?

De-a lungul timpului am reușit să acumulăm experiență, ceea ce ne-a ajutat să oferim întotdeauna, înainte de serviciul propriu-zis, profesionalism. Astfel, astăzi oferim servicii  de personalizare prin broderie pentru aproape orice domeniu, precum:

  • Horeca;
  • Medical;
  • Magazine promoţionale;
  • Instituţii sau ONG-uri.

Suntem specializați în realizarea ecusoanelor și gradelor militare, în broderia computerizată, dar și în digitizare. Sunt realizate cu ajutorul tehnologiei computerizate de care dispunem, fiind una avansată. Beneficiile aduse de acest tip de broderie se referă, în principiu, la servicii prompte și de calitate.

De ce credeți că oamenii apelează la serviciile sau produsele dumneavoastră?

Îmi place să cred că evoluăm încet şi sigur. Suntem în continuă dezvoltare şi încercăm mereu să aducem îmbunătăţiri serviciilor şi produselor noastre, astfel încât să acoperim o gamă cât mai mare de clienţi pe plan local, dar şi naţional.

Faptul că oamenii optează pentru brandul nostru se datorează faptului că întotdeauna ne-am documentat și am căutat să oferim cele mai bune soluții pentru toate persoanele care au apelat la serviciile noastre.

De asemenea, prin calitatea materialelor folosite, prin precizie și corectitudine am reușit să nu dăm greș, ceea ce ne-a ajutat să ne fidelizăm clienții. Pe lângă asta, mereu am oferit loialitate și respect, deoarece sunt valorile care ne definesc.

Ce obstacole sau perioade grele ați traversat și cum le-ați depășit?

Lumea businessului nu este uşoară, iar ca antreprenor trebuie să fii multifuncţional şi capabil să pui în mişcare toate rotiţele afacerii şi să acoperi toate segmentele, de la marketing la contabilitate.

Astfel că, la începutul afacerii, totul părea incert, fiind un moment greu în dezvoltarea brandului, însă am reușit să trec peste cu ajutorul dorinței de a crește. Cu toții am întâlnit momente complicate, dar întotdeauna trebuie să privim partea pozitivă a lucrurilor și să înțelegem că după orice rău va apărea și un bine.

Brandurile românești sunt prezente pe piață, iar faptul că doresc să se afirme și să își facă vocea auzită contează foarte mult, pentru echipa Brandoteca, dar și pentru un viitor înfloritor. Evoluția și succesul apar doar cu multă muncă și efort, însă rezultatele vor fi pe măsură.

Dacă îți dorești să apelezi la Broderie Craiova, vezi mai jos datele de contact:

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.