EC_Special – Back to life

EC_Special este creat de organizatorii Electric Castel, iar acum se anunță 10 zile de rock, muzică electronică, hip hop și jazz, toate fiind surprinse într-un lineup electic. Faptul că totul începe să revină la normal ne bucură foarte mult. Veștile bune, referitoare la viața pe care o știam înainte, plină de ieșiri în aer liber, nopți albe la festivalul iubit, amintiri unice, reapar tot mai des.

De data aceasta vrem să vă transmitem o stare de bine cu ajutorul unei știri foarte mult așteptată, unul dintre festivalurile îndrăgite revine. Electric Castel, conceptul care a luat naștere în anul 2013 se desfășoară în fiecare an la Castelul Bánffy din comuna Bonțida, județul Cluj, iar până în prezent a adus numeroși artiști în fața iubitorilor de muzică.

Cu toate acestea, anul 2020 a reprezentat o perioadă complicată și pentru acest eveniment, ceea ce a făcut ca zilele pline de muzică să fie total anulate. Din fericire, revenirea la normal aduce o variantă diferită a festivalului.

Desfășurat între 6 și 15 august, EC_Special va aduce zeci de artiști pentru a reînvia sentimentele din anii trecuți, când fiecare iubitor al muzicii pășea în aria Castelului.

Primul weekend al festivalului va fi unul special, deoarece Noisia este la ultimul show, după o perioadă de 20 de ani în topul muzicii electronice. Organizatorii au amenajat un camping dedicat primelor zile ale festivalului, când mulți alți Dj și trupe vor completa, alături de alți artiști o listă a motivelor pentru care festivalierii sunt așteptați să își petreacă sfârșitul de săptămână în Bonțida.

Ziua de 9 august va fi reprezentată de mutarea EC_Special în mediul urban, în Cluj-Napoca. Peste 20 de locații cu scene amenajate pentru experiențe unice, cea din Piața Unirii fiind cea mai așteptată. În fiecare seară, participanții se vor putea bucura de un mix de artiști români și străini, festivalul acoperind numeroase zone muzicale. Duo-ul francez Golan și The Blaze, având o evoluție importantă în ultimii ani.

Alți artiști și numeroase trupe vor face parte din EC_Special, precum:

  • Irina Rimes;
  • Zdob și Zdub;
  • Vița de Vie;
  • Molchat Doma;
  • Acid Pauli;
  • Skream;
  • Dimension;
  • Șuie Paparude;
  • Subcarpați;
  • Alternosfera.

Sperăm ca din ce în ce mai multe obiceiuri ale vieții normale pe care o cunoșteam înainte să revină, pentru ca toți să ne bucurăm, din nou, de momentele frumoase pe care le petreceam alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.