World of Light – Furnizorul tău de inspirație

World of Light aduce inspirație prin corpuri de iluminat clienților săi. Andreea Călinoiu ne-a povestit despre apariția brandului și despre cum a luat decizia de a oferi soluțiile potrivite în ceea ce privește lumina artificială.

Cum a luat naștere brandul World of Light?

Povestea World of Light, începută în urmă cu 3 ani, este despre dorința noastră de a furniza soluții inovatoare și profesionale în materie de corpuri de iluminat, despre visul unei echipe atent pregătite de a transpune într-o realitate perfectă viziunea tuturor celor care vin în showroom-ul nostru,și nu numai.

Și pentru că oamenii sunt motorul unei brand de succes, împreună cu ai noștri colaboratori, furnizori și arhitecți, încercăm să concretizăm, încă din faza incipientă, visul în care își va desfășura activitatea fiecare client, oferindu-i soluții complete pe partea electrică, de la începutul construcției proiectului, până la ultimul detaliu vizibil și anume corpuri de iluminat de înaltă calitate.

Ce servicii oferiți clienților World of Light?

Oferim o gamă largă de corpuri de iluminat de înaltă calitate, la prețuri avantajoase. De asemenea, oferim clienților noștri consultanță specializată, pentru că, așa cum am menționat mai sus, alegem să oferim soluțiile potrivite, întotdeauna.

Pe lângă acestea, asigurăm livrarea produselor în siguranță.

De ce credeți că oamenii sunt motivați să apeleze la serviciile și produsele World of Light?

Încercăm, în permanență, să prezentăm soluții inovatoare și profesionale în materie de corpuri de iluminat. Respectăm clienții noștri oferindu-le cele mai bune prețuri, raportate la o calitate superioară a produselor, precum și suportul necesar din partea echipei noastre, atât în construcția proiectelor, cât și în finalizarea lor. Deținem o locație primitoare în care să poată vedea produsele și în care să poată concretiza visele lor.

Care ar fi top 3 obstacole/perioade dificile pe care le-ați traversat și cum ați depașit aceste momente?

Ca în orice afacere începutul este cel mai dificil deoarece totul este nou, totul se construiește încet, totul depinde de mișcările din piață. Noi am început cu încrederea într-o echipă pregătită să ofere consultanță specializată, care a reușit să dea în timp plus valoare produselor selecționate.

Un alt moment greu a început odată cu pandemia, care a afectat extrem de mult întreaga societate. Nu am încetat, nici în această perioada să construim vise, să fim alături de clienții noștri și să diminuăm impactul negativ lăsat, atât asupra psihicului, cât și asupra bugetului fiecăruia. Greul a fost să ne facem înțeleși că nu funcționăm singuri, că și furnizorii noștri au probleme, că trebuie să ne susținem unii pe alții pentru a depăși această perioada extrem de dificilă.

Am ajuns, însă azi, într-un punct în care suntem echilibrați, avem un istoric din care am învățat și care ne-a format o echipă capabilă, să concretizeze proiecte de anvergură cu care ne mândrim, dar și dornică de noi provocări.

Așa cum lumina naturală este necesară, putem spune același lucru și despre cea artificială. Pe lângă asta, știm foarte bine și că designul unui corp de iluminat poate schimba în totalitate aspectul unei camere sau al unei locuințe.

Dacă îți dorești să aflii mai multe despre acest brand, dă un click AICI și descoperă profilul acestuia în platforma noastră.

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.