Alisia Enco – For creative women in business

Alisia Enco, brandul săptămânii, ne prezintă importanța unei ținute bine pusă la punct. Produsele acestui brand sunt croite cu multă atenție, iar rezultatele sunt încântătoare!

Vă lăsăm, mai departe, să descoperiți povestea Alisia Enco.

Spuneți-ne, cum a luat naștere brandul Alisia Enco?

Alisia Enco este un brand românesc de cămăși pentru femeile de afaceri, creat de antreprenoarea Alice Botnarenco, la finalul anului 2014. Brandul propune o reinventare a ținutelor business pentru femei dintr-o perspectiva creativă, dar răspunzând, în același timp, exigențelor de stil și unicitate ale femeii contemporane.

Brandul Alisia Enco a fost construit în jurul unei piese centrale, cămașa, o piesă devenită iconică în brand, dar redefinită cu fiecare nouă colecție.

Sub sloganul „For creative women in business”, Alisia Enco, pune accent pe calitatea deosebită a produselor, începând cu folosirea celor mai bune materiale, continuând cu frumoasa croială și cusătura impecabilă a fiecărui produs, până la livrarea acestuia, împachetat cu grijă și primit în cutia premium, însoțită de manifestul brandului Alisia Enco.

Inspirată de autenticitatea și frumusețea cusăturilor populare românești, cea mai apreciată colecție de cămăși tradiționale, îmbină rigurozitatea unei cămăși business impecabile, cu naturalețea broderiilor de altădată, într-o simfonie stilistică alături de amprenta proprie, puternică.

Gama de cămăși inspirate de tradițiile românești, dar și de țări precum Grecia, Japonia și Franța, este completată prin colecția de încălțăminte, bluze, pulovere, tricouri, fuste,  colecția spectaculoasă de broșe statement dedicate aniversării Centenarului României, sau de cravate din mătase și cămăși pentru bărbați.

În 2017, Alisia Enco și-a făcut intrarea în high life-ul modei la Monaco prin participarea la evenimentul anual exclusivist Monaco Madame’s Night, organizat de revista Monaco Madame, iar în 2018 a participat la New York, la cel mai important eveniment expozițional internațional „Stitch@Coterie New York Women’s Fashion”.

Toate produsele Alisia Enco se pot achiziționa online, de oriunde în lume, prin intermediul magazinului online www.alisiaenco.ro. Transportul este gratuit, iar în România el se realizează într-o zi.

Ce servicii oferă brandul românesc Alisia Enco?

Brandul nostru oferă servicii de calitate, iar cele principale sunt:

  • Crearea cămășilor business, pentru femei;
  • Crearea de încălțăminte pentru femei.

Ce credeți că îi motivează pe oameni să cumpere serviciile sau produsele dumneavoastră?

Întotdeauna ne-am îndreptat către scoaterea pe piață a unor produse originale, care să exprime frumusețea și calitatea prin fiecare detaliu cusut pe cămășile noastre.

Astfel, noi considerăm că, prin intermediul calității materialelor, creativitatea produselor și aducerea motivelor tradiționale românești în ținută de business prin brodarea acestora, construim și deciziile clienților de a opta pentru produsele Alisia Enco.

Ce obstacole ați întâlnit de-a lungul activității brandului dumneavoastră?

În ultimii doi ani, pandemia a reprezentat un pas dificil în dezvoltarea brandului, iar, obstacolul de la începutul activității noastre a fost reprezentat de lipsa experienței atât în domeniul online, cât și al fashion-ului.

Totuși, pe parcurs am reușit să ne documentăm și să evoluăm îndeajuns, astfel că, astăzi, produsele noastre sunt în topul alegerilor clienților!

Brandul săptămânii este unul deosebit, acest aspect fiind construit de toate produsele originale și delicate pe care le oferă clienților! De altfel, putem spune că, fiecare produs este o sursă de inspirație pentru femeile din întreaga lume!

Descoperiți și voi mai multe momente din activitatea Alisia Enco din rețelele sociale ale brandului!

DATE BRAND

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.