Republica Bio – Parteneriat cu lanțul de cafenele 5togo

Republica Bio, un important producător de produse naturale, a început, de curând, colaborarea cu lanțul de cafenele 5togo.

Așadar, iubitori de cafea, de acum veți putea mânca produse sănătoase alături de cafeaua de dimineața, de la prânz sau chiar de seară.

Ce produse puteți găsi la Republica Bio?

Acest artizan de sănătate, produse atât produse alimentare, cât și produse nealimentare, precum produse de machiaj, cosmetice bio de îngrijire ș.a.m.d.

În cafenelele 5togo, veți descoperi o nouă gamă de gustări, sub numele de „Sănățele”. Rețetele acestora vor fi lansate atât în variante dulci, cât și sărate, fără conservanți sau aditivi. Se vor folosi maxim 7 ingrediente bio, fiecare produs reprezentând o alternativă sănătoasă la „snacks-urile” obișnuite.

„În ultimii doi ani alimentele sănătoase au devenit o necesitate. Românii sunt mult mai atenți la ce mănâncă. Din fericire am înțeles cu toții că, dacă alegem corect, ceea ce mâncăm ne poate face să ne simțim mai bine, să arătăm mai bine și să fim mai sănătoși. Românii vor alimente sănătoase la prețuri accesibile și exact asta reprezintă Sănățelele. Gustările constituie o nouă frontieră pentru brandul Republica Bio, iar viziunea noastră este de a aduce rețete sănătoase pentru cele mai frecvente obiceiuri de consum. În ultimii doi ani am studiat categoria și am constatat că oamenii asociază snacking-ul cu produse mai puțin sănătoase. Asta schimbăm cu Sănățelele. Snacking-ul devine nutritiv, sănătos, accesibil, cu gust excelent.” a declarat Ciprian Stancu, fondator Republica Bio.

Cum ajută produsele bio care vor fi lansate?

Ei bine, știm că problemele legate de consumul ridicat de zahăr și sare, sunt din ce în ce mai întâlnite în zilele noastre.

Tocmai de aceea, rețetele de la Republica Bio, pentru „Sănățele”, au fost gândite inteligent, găsindu-se doar portții de dimensiuni potrivite, ajutâd la scăderea consumului de zahăr, sare și grăsimi nesănătoase.

Astfel, când vă gândiți la o cafea, veți avea posibilitatea să înlăturați alte gustări nesănătoase, cu cele de la Republica Bio.

„Categoria de snacks-uri se numără printre cele care au înregistrat creșteri în perioada pandemiei. Așadar, vorbim despre un consum mai ridicat, însă acesta trebuie corelat cu faptul că România se află pe locul al doilea în UE la capitolul sedentarism. Tocmai de aceea, 5 to go se alătură misiunii Republica BIO de a face accesibile gustările sănătoase care pot acompania cu succes o băutură de calitate pe bază de cafea. Acest parteneriat a venit ca o consecință naturală a faptului că ambele companii împărtășesc aceleași valori și urmăresc același scop, acela de a oferi românilor produse de calitate la prețul corect și a face astfel alegerile sănătoase cât mai accesibile”, a declarat Radu Savopol, cofondator  5togo.

Ce mai așteptați, dați o fugă până la 5togo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.