wooba

Wooba – Connecting everyone at home

Afacerile care ne cuceresc atât privirea, cât și sufletul, sunt cele pentru care oamenii muncesc din plăcere, cu multă dedicare și pasiune! Asta ne-a transmis echipa Wooba, formată din Adrian Bursuc, Cristina Cerga și Ștefan Nadejde.
Așadar, astăzi vă prezentăm un interviu plin de inspirație.

Care este povestea Wooba?

În 2020, ne-am dat seama că, în timpul momentelor noastre întunecate, trebuie să ne concentrăm pe a vedea lumina. Așa a luat naștere proiectul Wooba, un nou tip de lumină care le permite oamenilor să își găsească drumul spre viitor. O lumină pentru suflet. În această realitate constant adaptabilă și imprevizibilă, am invitat lumina să creeze o experiență pentru cei în căutare de iluminare, creativitate și libertate de exprimare.
Wooba este o afacere locală care creează și produce soluții modulare pentru decor, folosind tehnologia de imprimare 3D și baghete din lemn. Căutăm cele mai inovatoare forme de design care să ne permită să construim volum industrializat și creații autentice românești. Ne propunem să dezvoltăm segmentul de decor românesc și să-i creștem imaginea pe piața internațională.
Suntem într-o călătorie fascinantă de a face mai mult din mai puțin – ne dorim ca proiectarea tuturor produselor noastre să fie 100% circulară și ne propunem să folosim doar materiale regenerabile sau reciclate până în 2030.

Ce fel de servicii oferiți clienților?

  • WOOBA DECO
    Creăm și producem corpuri de iluminat (pendul, veioză, abajur) & soluții modulare de decor (suport plante, măsuță de cafea, jucării etc).
  • WOOBA ART
    Construim instalații multidimensionale pentru galerii, spații comerciale, clădiri de birouri, instituții etc. Producem colecții în serie limitată semnată de artiști locali de obiecte de decor.
  • WOOBA Production
    Prestăm servicii de print 3D pentru branduri și afaceri.

Ce credeți că îi motivează pe oameni să cumpere serviciile / produsele dumneavoastră?
Am proiectat Wooba ca un produs pentru sufletul, nu doar pentru o casă, birou sau grădină. Un produs care să te invite la visare, contact și liniște. În prima colecție lansată am pus și lumină.
O gamă de corpuri de iluminat construite pentru cei ce știu că legătura cu Eul interior poate fi cheia către o lume nouă și diferită. O lume a oamenilor cu mintea deschisă pentru care momentul de cugetare poate schimba perspectiva. O lume a celor care găsesc în introspecție calea spre confort deplin cu propria existență. Pentru ei, noi am creat WOOBA. O lumină îmbrăcată frumos – pentru suflet.

Care ar fi top 3 obstacole/perioade dificile pe care le-ați traversat și cum ați depașit aceste momente?

Primul obstacol a fost să găsim indexarea industriei potrivite pentru zona în care dorim să construim brandul WOOBA. Aveam opțiunea să construim jucării sau să alegem îndrăzneț să punem pe prim plan „lumina”. Am ales să proiectăm pași spre stele și visăm să aprindem în fiecare casă o lumină @Wooba.ro.
Un alt obstacol a fost integrarea investiției obținute și construcția primei linii de producție industrializată. Am respirat, învățat și suntem pregătiți să creștem frumos un brand 100% românesc. WOOBA – Creat și Produs în România.
Suntem bucuroși să descoperim astfel de oameni, minunați, care vor să dezvolte economia românească, dar nu oricum, ci într-un mod inovator și original. Cei de la Wooba ne-au ajutat să înțelegem că orice moment întunecat poate fi din nou strălucitor.

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.