FRAMEY

Startup-ul Framey – Discover the Undiscovered

Veștile bune, despre antreprenorii care se dezvoltă constant, sunt din ce în ce mai multe.

De data aceasta, cei doi români, Robert Preoteasa și Alexandru Iulian Florea, fondatorii aplicației Framey, au reușit să primească o investiție de 1 milion de dolari.

Finanțarea este una de tip Seed, de la ICE Capital și susținută de fondul de investiții JECO Capital, din România. Aceasta va fi folosită pentru extinderea echipei și pentru a pregăti tot ce este necesar lansării aplicației la nivel internațional.

Aplicația Framey își propune schimbarea modului de a alege locația pentru o vacanță a oamenilor, prin intermediul imaginilor. Astfel, procesul complet ar fi de tipul: găsirea inspirației, planificarea călătoriei, postarea experienței persoanele pe profilele deținute în aplicație, iar, mai apoi, descoperirea pozelor de către alți utilizatori, pentru a reuși să aleagă mult mai ușor locul viitoarei vacanțe.

„Suntem foarte încântați că am închis această rundă de finanțare și suntem optimiști cu privire la capitolul următor deoarece vedem oportunități enorme de creștere. Nu numai că am construit o platformă scalabilă pentru pasionații de călătorii, dar intenționăm să revoluționăm industria turismului, schimbând felul în care oamenii își plănuiesc călătoriile și experiențele”, a declarat Robert Preoteasa, co-fondatorul și CEO-ul lui Framey.

Prin intermediul acestei idei, totul va fi la superlativ, de la pozele publicate, până la realitatea arătată concret, de către oamenii care vizitează diferite locații. Cu ajutorul unei rețele de socializare, dedicată dezvoltării planurilor de călătorii, oamenii vor reuși să descopere și alte locuri de vizitat, deoarece, de cele mai multe ori, există numeroase locații frumoase, care nu sunt promovate în totalitate, așa cum sunt multe alte.

Bineînțeles că, locurile cunoscute de majoritate oamenilor sunt ușor de găsit sau de căutat, însă părțile de munte, de plajă sălbatică, de câmpie, unde există numeroase peisaje deosebite, sau atracții mai puțin promovate, nu sunt împărtășite cu restul lumii, deoarece, uneori, nu există această posibilitate. Ei bine, prin intermediul acestei aplicații, totul va fi mai ușor, iar persoanele care vor fi în căutarea unor locuri spectaculoase de vizitat, de fotografiat, vor avea posibilitatea să le descopere.

„Ne concentrăm pe impactul pe care îl au imaginile, deoarece credem că acestea îi inspiră pe oameni să descopere și să viziteze noi locuri în întreaga lume. Până în prezent, am primit feedback foarte bun de la testerii beta și de la creatorii cu care am colaborat”, a explicat Alexandru Iulian Florea, co-fondatorul Framey.

În final, aceștia au anuțat că aplicația va fi lansată în această vară, iar utilizatorii acesteia vor avea la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a-și planifica viitoarele călătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.