MOVIPLAST – Partenerul dedicat afacerii tale

Sute de branduri apar pe piață, zi de zi, însă astăzi dorim să vă facem cunoștință cu un brand care și-a început activitatea acum mult timp. Moviplast, un partener de încredere pentru afaceri și pentru menținerea imaginii de calitatea a acestora în rândul clienților.

Ce ne puteți spune despre povestea Moviplast?

Încă din anul 1993, activitatea Moviplast a reușit să ducă brandul în topul producătorilor de ambalaje din polietilenă din România.

Datorită dorinței de a evolua, afacerea a trecut la un alt nivel, prin intermediul exportului. În anul 1997, când am ales să facem acest lucru, nu foarte multă lume cunoștea informații legate de sistemul de management al calității, însă Moviplast a obținut certificarea ISO 9001. De asemenea, în anul 2003, am obținut și certificarea ISO 14001, precum și OHSAS 18001 în anul 2005.

De atunci, activitatea noastră nu a încetat să se dezvolte și să aducă produse premium pe piață.

Ce servicii oferiți clienților?

În momentul actual, Moviplast este recunoscută drept unul dintre cei mai importanți producători de ambalaje flexibile din România. Astfel, principalul serviciu pe care îl oferim clienților, cel pe care am reușit să îl perfecționăm de-a lungul anilor de activitate, este chiar producerea de ambalaje dedicate produselor companiilor din diverse industrii.

De ce credeți că oamenii apelează la serviciile sau produsele dumneavoastră?

De-a lungul anilor de activitate, am dat dovadă de profesionalism și am răspuns cu promptitudine cererilor clienților, tocmai de aceea am reușit să fidelizăm clientela și să încheiem pe o perioadă îndelungată parteneriatele.

În prezent,  aproximativ 25-30% din producția de ambalaje fabricate de Moviplast, este exportată în țări precum Germania, Belgia, Ungaria, Elveția, Franța, Olanda, Suedia și Republica Moldova, iar cu unii dintre partenerii externi, colaborările au depășit deja 18 ani.

Pentru că dorim să oferim produse și servicii de calitate, întotdeauna am îmbunătățit modalitățile de fabricare ale companiei noastre, astfel că, în dotarea firmei există:

  • 12 linii de extrudare pentru folii LPDE;
  • 5 linii de extrudare pentru folii HDPE;
  • 29 de mașini de confecționat saci și pungi;
  • 4 mașini de imprimat în 6 culori;
  • 2 linii de reciclare pentru polietilenă;
  • 1 linie de reciclare pentru material biodegradabil.

Ce ne puteți spune despre viziunea pentru viitor pe care o aveți?

În interiorul companiei noastre, evoluția reprezintă principalul obiectiv, tocmai de aceea ne dorim să extindem activitatea și să o îmbunătățim mult mai mult, prin intermediul utilajelor specifice, de ultimă generație, care să ne ajute să producem din ce în ce mai mult. În acest sens, ținem să menționăm că am achiziționat o nouă mașină de imprimat, în 4 culori, cu lățimea de 1400mm și vom pune în funcțiune un extruder HDPE care produce folie, cu lățimea de 1200mm și un coextruder în 3 straturi pentru a produce pungi de curierat.

Așadar, putem spune că ne dorim să încheiem și alte parteneriate în viitor, sperând ca determinarea și implicarea să dea roade.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre activitatea Moviplast, îi găsiți chiar aici!

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.