Metalcom-Brandoteca

Metalcom – Calitatea este trendul care ne reprezintă

Brandurile de succes există datorită oamenilor care lucrează din pasiune, iar noi vă prezentăm un brand care transmite în totalitate acest lucru. Metalcom, producător de mobilier pentru design interior, este alături de clienții săi încă din 1994.

Care este povestea brandului?

Metalcom a luat naștere în anul 1994, iar principalul domeniu de activitate se îndrepta către importarea și comercializarea lemnului. Această industrie este una fascinantă, iar atunci era în plină dezvoltare. Datorită potențialului de creștere, am reușit să ne adaptăm și să oferim clienților produse și servicii de calitate.

Prin implicarea activă în comerțul cu unelte pentru industria lemnului, am luat hotărârea de a diversifica obiectul activității, astfel că ne-am specializat și în producția de mobilier.

Ce servicii oferiți clienților?

De-a lungul timpului, așa cum am amintit anterior, am reușit să ne specializăm în diferite domenii de activitate. Astăzi, oferim clienților servicii precum:

  • Producția de mobilier HoReCa, comercial și rezidențial;
  • Comercializarea de materiale și accesorii pentru mobilă;
  • Servicii de debitare, căntuire și găurire pal melaminat.

Datorită celor 20 de ani de experiență în domeniu, Metalcom produce cu succes diferite piese de mobilier pentru hoteluri, pensiuni ș.a.m.d. De asemenea, alături de mobila produsă, realizăm și piese complementare acestuia, de la sisteme de prindere, la sertare pentru compartimentare sau retapițarea canapelelor sau fotoliilor.

În ceea ce privește ultimul serviciu amintit, acesta se realizează doar pe baza schiței care cuprinde dimensiunile de tăiere, aceasta fiind oferită chiar de client. Procesul se desfășoară cu ajutorul echipamentelor moderne, ceea ce ne ajută să îndeplinim întotdeauna cerințele la timp.

Ce anume credeți că îi motivează pe oameni să apeleze la serviciile sau produsele dumneavoastră?

Întotdeauna am țintit către colaborări de succes, iar prin asta dorim să evidențiem faptul că oamenii pot avea încredere în experiența Metalcom. Clienții existenți, precum și potențialii clienți beneficiază de consultanță și asistență din partea echipei noastre specializate în domeniu, ceea ce ajută foarte mult la conturarea unei reputații puternice.

Noi credem că, la Metalcom, calitatea ne reprezintă, iar clienții sunt motivați să apeleze la produsele sau serviciile noastre, deoarece au posibilitatea de a obține exact ceea ce plănuiesc, în materie de mobilier.

Opțiunea de realizare a mobilierului la comandă, precum și personalizarea sa după preferințe, reprezintă principalul motiv pentru care oamenii aleg Metalcom. De asemenea, produsele noastre sunt realizate cu ajutorul materialelor de calitate, acestea oferind produsului finit o durată de viață îndelungată, alături de un aspect impecabil.

Ce ne puteți spune despre trecutul Metalcom, dar despre planurile de viitor pe care le aveți?

Despre trecut putem spune că, la fel ca orice brand, am întâlnit situații dificile, dar am reușit să trecem cu bine peste ele, deoarece alegem să ne concentrăm asupra părților pozitive, întotdeauna. În ceea ce privește viitorul, sperăm ca acesta să fie unul înfloritor, la fel ca până acum, iar succesul să fie reprezentat de mulți clienți mulțumiți, care să se bucure de serviciile și produsele oferite de brandul nostru.

Viziunile noastre se îndreaptă către o dezvoltare continuă.

Ne bucurăm de fiecare dată când facem cunoștință cu afaceri de succes, pentru care se lucrează cu pasiune, iar Metalcom este una dintre ele.

Dacă doriți să apelați la serviciile oferite de Metalcom, îi puteți găsi aici.

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.