SaraTremo – Viața e o aventură. Trăiește-o frumos!

Am făcut cunoștință cu un brand care oferă clienților o poveste, nu decât un produs. SaraTremo este un brand născut din dorința de a face oamenii fericiți.

Ce ne puteți spune despre povestea SaraTremo?

Aveam dintotdeauna o pasiune ascunsă pentru bijuterii.

Nu să le am neapărat, ci să le admir, să le ofer persoanelor dragi, să văd strălucirea din ochii persoanei căreia le ofeream. După ce am cunoscut-o pe Sara, am știut: trebuia să am magazinul meu de bijuterii, iar ea, Sara, trebuia să le aleagă pe cele mai frumoase din lume, după gustul ei desăvârșit. În felul acesta, puteam să aduc bucurie clienților magazinului meu și puteam să le ofer produse deosebit de frumoase, de calitate.

Așa a luat naștere proiectul nostru de suflet, magazinul online de bijuterii și accesorii minunate SaraTremo. Dedicăm produsele noastre femeilor care își doresc să fie elegante si rafinate, precum și domnilor care știu să se pună în valoare.

Care sunt serviciile pe care le oferiți clienților?

Serviciile SaraTremo sunt dedicate în totalitate îmbunătățirii experienței clienților. Astfel, oferim consultață în ceea ce privește alegerea produselor potrivite pentru cerințele tuturor persoanelor care aleg bijuteriile noastre.
Prin consultanța gratuită, angajații SaraTremo oferă sfaturi pertinente și prompte, astfel clienții sunt mulțumiți de alegerile făcute.

Ne puteți spune un top 10 al produselor dumneavoastră?

 • Bijuterii fashion – Fiind elemente importante pentru viața de zi cu zi, dar și pentru evenimente speciale, oricare situație este potrivită pentru produsele noastre.
 • Bijuterii placate cu aur de 18 karat – Accesoriile ocupă un loc important atât pentru femei, cât și pentru bărbați, de aceea noi oferim produse de calitate, cu un design profesionist.
 • Bijuterii din argint 925 – Modelele superbe deținute de SaraTremo, de argint, sunt și ele din ce în ce mai mult căutate, iar clienții pot alege dintr-o gamă variată de bijuterii.
 • Bijuterii cu sticlă de Murano – Cu o istorie îndelungată, sticla de Murano este un material rezistent, nefiind afectat de lumina soarelui sau cea artificială. Această sticlă este renumită pentru rafinamentul pe care îl deține și este un element care colorează numeroase bijuterii.
 • Ceasuri OOZOO – Toate ceasurile Oozoo comercializate în România de către SaraTremo sunt originale 100%, au o garanție de 2 ani, iar curelele sunt din piele naturală.
 • Ceasuri din argint masiv – Ceasurile din argint deținute de SaraTremo sunt o explozie de eleganță și bun gust, dar și obiecte prețioase, care prezintă o duarată lungă de viață.
 • Ceasuri Murano – Formate din același material colorat, amintit anterior, ceasurile acestea sunt un accesoriu rafinat și încântător.
 • Bijuterii personalizate – În această categorie integrăm numeroase produse care pot fi realizate exact cum preferă clientul, fie că vorbim despre un pandantiv cu numele persoanei iubite sau diverse brățări cu charmurile dorite,
 • Bijuterii pentru femei – Oferim o gamă largă de produse din care clienții pot alege.
 • Bijuterii pentru bărbați – Domnii care aleg să își caute un accesoriu de calitate pot apela la produsele SaraTremo, deoarece deținem bijuterii premium și realizate cu multă dedicare.

Ce credeți că îi motivează pe oameni să cumpere serviciile / produsele dumneavoastră?

Clientul nostru nu cumpără doar o bijuterie. Cumpără o bijuterie ambalată într-un anumit fel, livrată într-un anumit fel, beneficiază de servicii de suport pre- și post-vânzare, beneficiază de diverse reduceri și bonusuri. Vrem să creăm o relație pe termen lung cu fiecare client al nostru.

Scopul brandului SaraTremo nu este să încheie doar o vânzare, ci să se asigure că acel client se îndrăgostește de brand și va reveni oricând vrea să ofere un cadou special.
Totul ține de experiența oferită de către echipa SaraTremo pe durata întregului proces de achiziționare a accesoriilor perfecte.

Care ar fi top 3 obstacole/perioade dificile pe care le-ați traversat și cum ați depașit aceste momente?

Principalele motive care au făcut activitatea noastră dificilă au fost:

 • lipsa angajaților de calitate;
 • advertising-ul digital din ce în ce mai scump;
 • criza economică generată de pandemie.

Pe toate le depașim cu perseverență.

În spatele brandurilor care ne bucură cu poveștile lor, există oameni care luptă și se dedică unei dezvoltări pozitive, iar noi nu vrem decât să le felicităm și să le facem cunoscute.

Date de contact

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.