IezerVenture, platforma lansată de Eduard Șerbănoiu și Octavian Dascălu, în timpul pandemiei, se bazează pe excursiile montane, off-road, în România.
Antreprenorii români și brandurile dezvoltate de aceștia, tind să impresioneze atât național, cât și internațional.
Cum a luat naștere platforma?
Datorită experienței în marketingul digital și ospitalitate, cei doi au lucrat la promovarea turismului, dar și la dezvoltarea lui, prin intermediul IezerVenture.
„Ideea mi-a surâs mereu, dar la Londra a prins contur. Unii colegi mă tot întrebau ce e de văzut în România, și s-au arătat încântați de natura, peisajele și tradițiile din zona mea natală, Lerești-Muscel. E mai puțin dezvoltată din punct de vedere turistic, dar natura s-a păstrat nealterată și ai multe de văzut și experimentat aici.
Merită inclusă în circuitul turistic zona de la poalele Munților Iezer-Păpușa și vrem să mobilizăm cumva oamenii de aici să se implice alături de noi în proiectul de a pune turismul de aici pe hartă.
Am început să ne ocupăm de proiectul iezerventure.ro în plină pandemie. În natură, restricțiile pandemice sunt mult mai ușor de suportat, poți să uiți cu totul de probleme. Ne-am găsit nișa și am pus iezerventure.ro pe roți puternice, cu tracțiune integrală, 4X4, să spunem așa.”, a declarat Eduard Șerbănoiu.
De asemenea, partenerul său, Ovidiu Dascălu a spus:
„Consider că fiecare dintre cei care lucrează în turism are o meserie vocațională. Dacă nu ai pasiune pentru acest domeniu, se vede în tot ceea ce faci, pentru că a lucra cu oameni diferiți în diferite conjuncturi și a-i mulțumi nu e foarte ușor. M-a atras industria ospitalității, am acumulat experiență și am făcut studii de specialitate în domeniu. Și locul în care am ales să mă implic împreună cu Eduard nu a fost greu de selectat, e zona noastră natală, cea pe care o iubim cel mai mult. Vrem să oferim regiunii impulsul necesar pentru dezvoltarea turismului. Avem pasiune pentru aventură și pentru explorarea naturii și toate acesta sunt “motoarele” care duc IezerVenture către obiectivul de a face zona Muscel-Lerești o destinație turistică apreciată.”
Putem observa, din spusele celor doi, faptul că ei doresc să transforme zonele turistice din România în unele spectaculoase.
Este știut că Eduard a reușit să lucreze pe o perioadă de cinci ani în domeniul online, în UK, însă, a ales să revină în țară cu scopul dezvoltării acestui proiect:
„Am ales să mă întorc în România pentru că-mi lipsea din ce în ce mai mult tot ceea ce înseamnă ea: prieteni, familie, natură, tradiții. Poți să lucrezi online de oriunde, mai ales în domeniul digital, iar eu am deja peste 10 ani experiență în domeniu. În 2015, pentru a învăța și gestiona proiecte la scară mai mare, am plecat la Londra. În iunie 2020, la începutul pandemiei, am hotărât că e timpul să mă întorc acasă. Venise vremea să-mi pun planurile în aplicare, aveam și experiență în antreprenoriat după ce am fondat un magazin online pentru care la un moment dat mi s-a făcut o ofertă de nerefuzat și l-am vândut. Zona Lerești merită promovată, e neatinsă de turismul de masă, e unul din cele mai potrivite locuri pentru evadare și relaxare în natură, de care pot să mă bucur și eu, alături de oaspeții Iezerventure.”
Prin intermediul acestei platforme, fiecare dintre noi are posibilitatea de a ieși din zona de confort, de a explora locuri frumoase, precum și de a lăsa „acasă” agitația zilnică.
Intrați și voi pe website-ul IezerVenture și descoperiți prețurile și pachtele acestora.