Freshful – Produse proaspete, de la producători locali

Freshful reprezintă un nou serviciu de „livrare mâncare”, doar că nu este așa cum le cunoaștem pe celelalte. Acesta aduce în bucătăria locuitorilor din Ilfov și București produse proaspete, de la producători locali.

Unde pot comanda?
Ei bine, dacă locuiești în zona în care Freshful livrează, poți găsi aplicația chiar în market place și o poți descărca. Cu ajutorul ei, poți găsi o gamă variată de produse, într-un număr impresionant, de până la 18.000 de produse de calitate, proaspete. Ce poți găsi:

  • Fructe;
  • Lactate;
  • Legume;
  • Carne;
  • Mezeluri;
  • Produse Congelate;
  • Băuturi.

Deținătorii Freshful au declarat că, în curând, consumatorii vor putea cumpăra chiar pâine gata scoasă din cuptor, cu ingrediente naturale, românești 100%.
“Suntem cu toții într-o continuă căutare de noi modalități prin care să ne bucurăm din plin de viață, iar mersul la cumpărături și nevoia de a avea acasă mâncare de calitate, proaspătă și variată ne ocupă săptămânal timp prețios. Sub sloganul “Viața ar trebui să fie Freshful”, introducem conceptul de cumpărături fără efort dintr-o gamă diversificată de produse proaspete, preponderent locale, dar și delicii internaționale. Mai mult decât atât, prin gama de produse BIO și ECO, vrem să avem un rol important în cultivarea unui stil de alimentație echilibrat în România”, declară Andrei Popescu, General Manager Freshful, ce a preluat leadershipul proiectului dupa o experiență de aproape 7 ani în echipa eMAG. Ultimul său rol a fost de Country Manager eMAG Bulgaria.

Ce oferă aplicația Freshful?
Pe lângă oferirea unor produse 100% naturale, românești, aplicația Freshful pune la dispoziția utilizatorilor și diverse opțiuni de livrare, în funcție de preferințele fiecăruia: livrare rapidă, în 2 ore de la plasarea comenzii, livrare programată, în următoarele zile sau în diferite.
În ceea ce privește disponibilitatea produselor, clienții o pot accesa în timp real, putând să descopere în timp real dacă pot comanda un anumit produs, ori dacă îl vor primi cu siguranță, sau nu. Deținătorii afacerii au declarat faptul că produsele sunt depozitate în condiții de igienă maximă, în zone dedicate, iar calitatea produselor comercializate este verificată tot timpul. Depozitul acestora se bazează pe energie verde, fiind dotat cu sisteme de energie regenerabilă, obținând un consum de energie mai mic cu 20% decât consumul mediu.

“Ecosistemul creat în ultimii ani și investițiile constante în tehnologie ne fac să avem încredere că putem oferi clienților ce își doresc cu adevărat – simplitate, rapiditate și confort. Astfel, cu o nouă echipă dedicată și beneficiind de expertiza eMAG în tehnologie și operațiuni, Freshful este noul serviciu online care livrează bunătăți și timp liber. Locuitorii din București și mare parte din Ilfov vor putea să-și comande online, în doar câteva click-uri, produse alimentare proaspete, poate cel puțin la fel de bine cum și le-ar alege ei, la piață sau din magazin”, spune Tudor Manea, CEO eMAG.
Pentru susținerea producătorilor locali, această inițiativă este una nemaipomenită, așa că, dacă și tu te încadrezi în această categorie, nu mai aștepta și oferă produsele tale oamenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.