B.lovedDecoration

B.Loved Decoration – Accesorii realizate din materiale naturale și reciclate

Evoluția tuturor brandurilor este importantă pentru noi, poveștile și momentele care merită să fie povestite și incluse într-un astfel de interviu sunt cele care merită să fie auzite și cunoscute.

B.loved Decoration este unul dintre brandurile care ne-a atras atenția prin munca depusă, atenția pe care o oferă produselor create și pasiunea pusă în prezentarea acestora.

Cum ați decis să înființați acest brand?

Numele meu este Varga Beatrice, sunt creatoare de accesorii și decorațiuni macrame, adică persoana din spatele brandului B.loved Decoration.

Povestea B.loved a început acum mulți ani, când încă aveam un loc de muncă „obișnuit”, cu un program fix și parcă nu m-am simțit niciodată apreciată, oricât de multă energie investeam în muncă depusă. Și încet s-a născut dorința să încep o activitate independentă, în care să mă simt împlinită, care să mă încarce mai mult, decât doar să mă obosească. Pe vremea aceea încă nu știam exact care ar fi această activitate, doar simțeam nevoia să mă îndrept în această direcție, către un alt stil de viață.

Acum aproximativ 4 ani m-am întâlnit prima oară cu tehnica de înnodare, adică macrame (până atunci, eu știam macramelele ca și mileurile făcute de bunica, în timp ce se uita la telenovele și mi-am dat seama că e cu totul altceva). Prietena mea, Oana, mi-a arătat câteva lucrări macrame și m-am îndrăgostit instantaneu de această tehnică. Am început să mă documentez, s-o învăț pas cu pas, din poze și tutoriale, cu multe ore de încercări, eșecuri și succese. Am încercat mai multe tipuri de materiale și stiluri, ca să dobândesc mai multă experiență și să stăpânesc cât mai bine această tehnică. Mi-a luat ceva timp, până am găsit materiale de calitate  și un furnizor serios (inițial căutăm producător local românesc, dar din păcate nu am găsit, doar din Polonia).

Prin procesul de învățare m-am împrietenit și cu mine însămi, m-am cunoscut mai bine, dar mi-am cunoscut și emoțiile, am învățat să fiu mai îngăduitoare cu mine însămi, eu care mereu eram perfecționistă. Acum, pot să spun că, prin multă muncă și experimentări, mi s-a format propriul stil, care sigur va mai suferi niște tranformări, pentru că întotdeauna mai am ceva de învățat.

Ce servicii oferiți clienților B.loved Decoration?

Creațiile B.loved de bază sunt decorațiunile de perete, care sunt unicate, făcute din șnur de bumbac reciclat 100%, pe un suport de lemn sau bambus. Acestea le fac și la comandă, dar am și un stoc disponibil, pentru cine dorește să cumpere imediat. Realizarea acestor decorațiuni îmi face cea mai mare plăcere, deoarece procesul de creare este mai complex și îndelungat.

Pe lângă decorațiunile de perete, în ceea ce privește decorațiunile interioare, mai creez agățătoare pentru ghivece de flori, suporturi pentru pahare și farfurii, huse pentru perne.

O altă categorie de produse B.loved Decoration sunt accesoriile: poșete, cercei, brățări, coliere; care au din ce în ce mai mult succes, mai ales pe timp de vară. Desigur și acestea sunt făcute tot din șnur de bumbac reciclat, împreună cu niște accesorii de lemn sau inox. Provocarea la realizarea lor este să creez tot timpul câteva modele noi, drăguțe, comode și ușoare.

Și ar mai fi de amintit, că la comandă specială mai realizez și rochii.

Care credeți că este motivul pentru care oamenii aleg să cumpere serviciile sau produsele B.loved Decoration?

Creațiile B.loved sunt unicate prin stil, lucrate manual 100%, și realizate din materiale naturale. Cred că astea ar fi motivele pentru care clienții mei sunt atrași de ele. Și, după cum am observat, din ce în ce mai multe persoane apreciază produsele artizanale locale, aspect care mă bucură enorm.

Ce perioade dificile ați întâlnit de-a lungul dezvoltării brandului?

Dacă ar fi după mine, aș stă toată ziua la atelier să creez lucruri noi și nimic altceva.  Dar trebuie să mă ocup de multe alte aspecte (fiind singură în această mică afacere), printre care promovarea și prezentarea produselor și prezența pe social media. Acestea îmi iau multă energie și deocamdată sunt o provocare continuă pentru mine, dar încet-încet le învăț.

Știm cu toții cât de importantă este imaginea unui brand în social media, în secolul XXI. Pentru Brandoteca, prezența în online a tuturor brandurilor ne oferă posibilitatea descoperirii multor afaceri care sunt în plină dezvoltare, iar B.loved Decoration s-a dovedit a fi un brand cu o imagine plăcută, caldă și conturată cu iubire.

Dacă vă doriți să descoperiți produsele acestui brand, precum și fotografii ale produselor, le puteți găsi aici:

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.