5 To Go îmbrățișează brandurile românești

Vara e pe drum și odată cu relaxarea restricțiilor, economia românească are șanse să îți revină, ușor, ușor, la normal.

Toată această situație, mai puțin plăcută, a făcut ca atenția antreprenorilor să se îndrepte către brandurile românești.

Motiv pentru care, acum câteva zile, antreprenorul Radu Savopol, co-fondator al lanțului de cafenele 5 To Go, a anunțat că dorește să asocieze branduri românești cu brandul 5 To Go.

Acesta a declarat, într-o postare pe Facebook, inițiativa 5 To Go în perioada următoare: ”Hai să repornim economia, împreună. Noi, cei de la 5 To Go ne dorim să avem pe rafturi cât mai multe produse românești, create și promovate de antreprenori români. Așadar, dacă ai un produs cool care se poate asocia cu cafea sau cu 5 To Go, trimite-ne un email și hai să povestim mai multe”.

Dacă și tu ești un brand cu produse potrivite acestui demers, atunci este ocazia perfectă să îți faci cunoscut brandul în rândul consumatorilor 5 To Go, și nu numai!

Pentru cei care încă nu au auzit de ei, trebuie să știți că, din 15 martie s-au mai semnat contracte pentru 9 francize, acestea fiind localizate în București, Cluj și Călărași, așa că aveți timp să faceți cunoștință cu produsele lor!

Așadar, lanțul de cafenele 5 To Go este în continuă extindere. Din 5 mai, toate cafenelele au fost deschise, în regim „to go” și „drive through”, iar aceștia au și oferte pentru clienți: cei care vor cumpăra cafea espresso, espresso lung sau chiar americano, vor primi una în plus, gratuit.

În prezent, 5 To Go este cea mai mare rețea de cafenele din țara noastră, numărând peste 160 de locații și mai mult de 30.000 de clienți pe zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.