floridelux-trandafiri-care-vorbesc-brandoteca

FlorideLux – Mesaje personalizate pe flori

FlorideLux este unul dintre cei mai importanți retaileri de aranjamente florale și cadouri online/offline din România. „Trandafiri care vorbesc”, așa se numește noul concept, în ceea ce privește cadourile, lansat de aceștia.

Compania anunța o estimare de 20.000 de euro, suma vânzărilor generate de acest nou serviciu, unul inedit, am putea spune.

Mesajele personalizare vor fi imprimate direct pe flori, iar clienții care vor opta pentru această variantă, vor avea posibilitatea de a imprima pe trandafiri orice fel de mesaj, fotografie sau cod QR, cu puțină informație. Atenție, totuși, deținătorii acestei companii anunță că nu se vor putea folosi mai mult de 30 de caractere pentru un mesaj scris, așa că, doritorii trebuie să aleagă un mesaj de impact, dar strict.

Prețul unui astfel de cadou poate să varieze, în funcție de mesajul transmis, însă vor exista și variante standard, din care clienții vor putea alege. Pregătirea cadoului se va face cu ajutorul unei imprimante speciale, care lucrează independent. Din acest motiv, FlorideLux reușește să răspundă cu promptitudine cererilor clienților săi.

„Conceptul noului serviciu a pornit de la ideea de a personaliza și mai mult buchetul cu flori, primind multe cereri în acest sens din partea clienților de-a lungul timpului. Astfel am lansat serviciul <Trandafiri care vorbesc>, fiind prima florărie din România care oferă această opțiune la scară largă. Totodată, pentru companii putem imprima logo-ul pe trandafiri, cale, lalele sau alte flori cu suprafață lină care permit imprimarea”, a spus Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Acest nou concept este perfect pentru persoanele care întotdeauna caută să ofere cadouri impresionante, deosebite și originale. De asemenea, este o variantă potrivită pentru cei care vor să aducă un zâmbet pe chipul persoanei iubite, cu un gest minor, însă de mare impact, atunci când este oferit cu dragoste.

Costurile estimate, pentru un astfel de cadou vor varia, de la 27 de lei, până la 47 de lei, preț per fir, în funcție de mesajul ales de client.

Noi credem că această idee este una interesantă și, cu siguranță, vom opta pentru un astfel de cadou pentru persoanele dragi. Dar voi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.