LIONBOX – Terapie pentru minte și suflet!

Lionbox, brandul săptămânii acesteia, în spatele căruia se află Simona Pop, este unul construit cu pasiune, muncă și iubire. Te lăsăm să descoperi povestea lui în rândurile ce urmează.

Cum a apărut brandul Lionbox?

Am să încep prin a vă spune povestea numelui Lionbox. Practic, înainte să modelez în lut, îmi pregătisem „cutiuța” în care habar nu aveam ce urma să pun. La momentul respectiv, încă lucram în corporație și abia-mi încolțise în minte ideea de a avea ceva pe cont propriu. Sunt născută sub zodia leului…so, I am the happy LION .

Citește mai mult

Plai cu Grai – Tradiția se cere păstrată și mereu chemată la viață

Plai cu Grai este un brand care se dezvoltă continuu și pentru care se lucrează cu mult spor. Prin fiecare brand pe care îl descoperim și vi-l prezentăm, transmitem un amalgam de sentimente, de la emoție, la iubire și uimire, fiecare poveste este unică.

Povestiți-ne despre apariția brandului Plai cu Grai.

Mi-aș fi dorit să am o poveste mai personală și fascinantă, prin care să spun cum am învățat să cos de la bunici, sau prin șezătorile din sate, noaptea, la lumina lămpii pe gaz, într-o căsuță in vârf de munte. Însă, din păcate, nu este așa.
Citește mai mult