Asociația Vasiliada împlinește 20 de ani: Un Drum de Generozitate și Speranță

Cu o ușoară întârziere din cauza pandemiei, Asociația Vasiliada sărbătorește două decenii de angajament și dăruire. Nu puteam rata această ocazie specială, iar evenimentul a fost cu adevărat memorabil! Am fost bucuroși să ne alăturăm acestui moment important și să ne reîntâlnim cu oameni minunați, cu suflete nobile. Asociația Vasiliada înseamnă mai mult decât o organizație non-guvernamentală; este un strop de lumină și speranță pentru comunitatea Olteniei.

De ce sunt importante astfel de evenimente pentru ONG-uri?

Organizarea unui eveniment ca acesta necesită resurse considerabile, dar beneficiile aduse sunt neprețuite:

  1. Reconectarea cu Sponsori și Parteneri: Evenimentele ca acesta oferă oportunitatea de a ne reconecta cu sponsori și parteneri, consolidând legăturile și înțelegând mai bine nevoile comunității.
  2. Promovarea Proiectelor de Succes: Fiecare proiect implementat are o poveste. Împărtășind aceste povești, ne asigurăm că contribuțiile noastre nu trec neobservate.
  3. Generarea de Conținut pentru Promovare: Fotografiile și videoclipurile de la eveniment sunt resurse neprețuite pentru promovare, adăugând valoare paginii noastre web și rețelelor de socializare.
  4. Apel la Acțiune: Evenimentele pot fi o platformă excelentă pentru a anunța noi proiecte și pentru a încuraja oamenii să se implice și să sprijine cauzele noastre.
  5. Prezentarea Echipei: Evenimentele ne oferă o șansă de a prezenta membrii noi ai echipei și de a le mulțumi celor care au fost alături de noi de-a lungul anilor.

Mulțumiri Speciale:

În acest moment special, dorim să adresăm mulțumiri sincere:

  • Mihail Florin, noul președinte al Asociației Vasiliada, pentru devotamentul și eforturile tale continue;
  • Renata Mihaela Banescu & Ciprian Sîrbu, pentru prezentările lor impresionante și inspiratoare;
  • Grupului Psaltic „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie”, sopranei Mihaela Leonte, și tuturor celor care ne-au încântat inimile cu muzica lor divină;
  • Întregul colectiv și celor doi copii minunați, care ne-au întâmpinat cu zâmbete calde și dulcețuri pregătite cu dragoste;
  • Adrian Stănulică, fostul președinte al Asociației Vasiliada, pentru contribuția sa de-a lungul anilor.

La mulți ani, Asociația Vasiliada! Vă mulțumim pentru fiecare gest de generozitate și pentru fiecare zâmbet pe care l-ați adus în viețile oamenilor, adolescenților și copiilor din Oltenia! Suntem bucuroși să facem parte din această poveste minunată și să contribuim la un viitor mai bun pentru toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.