AIO Living – „We love to design with emotions”

AIO Living este un studio de design interior cu servicii complete și un brand în care creativitatea și expresivitatea întâlnesc inovația, extravanganța și eleganța în toate proiectele de design interior semnate de către Anca Oprea.
Vă lăsăm să descoperiți mai multe despre ce înseamnă cu adevarat AIO Living în rândurile de mai jos.

Ce ne puteți spune despre brand și activitatea acestuia?

Suntem un studio de design interior în care creativitatea și inspirația sunt la ele acasă. Creăm spații cu atmosferă și punem la dispoziția clienților noștri soluții complete de design interior adaptate noilor tendințe și nevoilor beneficiarilor.
Consider că procesul de design interior este unul personal, de aceea îmi place să cunosc destul de bine clientul înainte de a propune un concept de amenajare. Cred totodată că designul de interior ține mult și de psihologie, mai ales pe segmentul rezidențial. Aici spațiul trebuie nu doar să arate bine, ci mai mai ales să corespundă nevoilor beneficiarului și să reflecte personalitatea acestuia prin stilul ales, fie că este vorba de minimalism, scandinav, contemporan, clasic sau eclectic.

Fiecare proiect este important pentru mine, și încerc de fiecare dată să creez dinamicitate în spațiile interioare pe care le amenajez.

Care sunt principalele servicii pe care le oferiți clienților AIO Living?
Consultanța și proiectarea în design-ului interior. Prin intermediul lor, reușim să transpunem pe foaie și în realitate ideile clienților, perfecționate cu ajutorul viziunii noastre estetice.
Nu este ușor să satisfaci dorințele clientului. Este foarte important ca eu să concept și să creez ceva frumos și special pentru el. De exemplu, la amenajarea spațiilor rezidențiale pe lângă faptul că totul trebuie să fie senzațional, să arate foarte bine estetic vorbind pentru mine ca arhitect, este important ca beneficiarul să fie mulțumit, să se simtă confortabil și să îl reprezinte.
De asemenea în cadrul showroom-ului AIO Living, oferim celor care ne trec pragul posibilitatea de a descoperi furnizori de mobilier și accesorii din stiluri diferite, branduri recunoscute la nivel mondial prin calitatea produselor și a serviciilor oferite.

Ce credeți că îi motivează pe oameni să apeleze la serviciile voastre?

Întotdeauna am considerat că experiența și simțul estetic dezvoltat în ceea ce privește design-ul necesită timp, precum și mult studiu. Tocmai de aceea, acceptăm provocările și tot ceea ce înseamnă dezvoltarea mea și a echipei AIO living. Cei care ne aleg o fac datorită rezultatelor. Colaborarea cu furnizori ce ne asigură produse și accesorii premium, este un alt element important care definește un proiect durabil și de succes.
De asemenea, conexiunea pe care o creăm cu fiecare client, comunicarea și transmiterea opiniilor într-un mod profesional au dus la încheierea a numeroase colaborări.

Ce obstacole ați întâlnit până acum și cum ați reușit să le depășiți?
Succesul nu este definitiv, eșecul nu este fatal, curajul de a continua contează. Mereu am menținut o atitudine pozitivă și am lucrat la depășirea obstacolelor.
Ca în orice afacere care se dezvoltă, consider că AIO Living poate să evolueze mult mai mult de atât. Vreau să fim mai vizibi pe plan național și să ne extindem portofoliul de proiecte rezidențiale și comerciale.

Dacă sunteți curioși în ceea ce privește proiectele AIO Living, vă lăsăm mai jos tot ceea ce aveți nevoie pentru a descoperi mai multe informații.

DATE BRAND:

Îți dorești ca brandul tău să fie desemnat brandul lunii? Înregistrează-ți brandul în platforma noastră și completează formularul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.