Autonom Business Elite Ediția a 2-a

Autonom Business Elite Ediția a 2-a: Un Eveniment de Succes și Inspirație

Ieri, pe 26 octombrie 2023, am avut privilegiul de a participa la evenimentul de excepție, Autonom Business Elite Ediția a 2-a. Cu o energie contagioasă și un zâmbet ce lumina încăperea, Marius Ștefan, unul dintre vorbitorii evenimentului, ne-a arătat că optimismul și bucuria pot schimba lumea în jurul nostru.

Acest eveniment a fost departe de convenționalul evenimentelor de afaceri. Surprinzător, Autonom Business Elite Ediția a 2-a nu s-a folosit de vânzarea directă, așa cum mulți s-ar fi așteptat. Cu toate acestea, a fost un spectacol impresionant de promovare subtilă, o abordare care atrage oamenii potriviți, inclusiv pe mine. Astăzi, fără nici o recompensă materială, fac reclamă evenimentului. Cred cu tărie în valorile și misiunea pe care Fundația Autonom le promovează.

Marius Ștefan a fost un exemplu vieții pozitive și a zâmbetului necondiționat. Rareori am întâlnit pe cineva atât de pasionat și dedicat, iar zâmbetul său a fost o lecție de viață pentru toți participanții. Adevărul este că zâmbetul nu costă nimic, dar poate aduce lumina în viața noastră și a celor din jur. Este un adevăr simplu, dar adesea uitat în agitația zilnică.

Pe lângă inspirația adusă de Marius Ștefan, evenimentul a fost marcat de prezentarea a două proiecte inovatoare: ROCA Investments și Teach for Romania. ROCA Investments, condus de Rudolf Wiesenthal, și-a expus contribuția în sprijinul a peste 20 de companii românești. Pe de altă parte, proiectul Teach for Romania, prezentat de Cosmina Schiau și Lidia Mohirta, oferă training studenților și absolvenților talentați, trimițându-i apoi în școlile din medii defavorizate pentru a sprijini copiii și pentru a îmbunătăți șansele lor de reușită.

De asemenea, evenimentul a adus împreună oameni cu inimi deschise și minți creative, iar asta a fost reflectat în colaborarea noastră cu proiectul Magia Dezvoltării Personale. Cu ajutorul partenerului meu, Cătălin Mario Popescu, am avut șansa de a impresiona publicul cu niște numere de magie, aducând un strop de magie în atmosfera deja vibrantă a evenimentului.

Îi felicit pe toți speakerii care au împărtășit cu noi idei și experiențe valoroase, echipei Autonom pentru organizarea impecabilă a evenimentului, cu precădere colegilor noștri din Craiova: Buzatu Ramona Maria, Bogdan Buca și Lavinia Nasta. Felicitări și participanților care au alocat timp din viața lor pentru a se implica în această experiență unică.

Ediția a 2-a a evenimentului Autonom Business Elite a depășit așteptările, iar cu entuziasmul și dedicația celor implicați, așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă ediția a 3-a va continua acest trend ascendent. Cu siguranță, această ediție ne-a lăsat cu amintiri frumoase și inspirație pentru a continua să creștem și să ne dezvoltăm, atât în plan personal, cât și profesional. Mulțumim Autonom pentru această oportunitate minunată și pentru că ne-ați arătat că prin bucurie și pasiune, putem face diferența în lumea afacerilor și în viețile noastre.